cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S25 Serisine Ön Siparişe Özel Avantajlarla Sahip Olun!

(Topic created on: 01-23-2025 10:55 AM)
22075 Views
SamsungFY
Community Manager
Options
Galaxy S

s25offertr_1440x740.jpg

Galaxy S25 Serisine ön siparişe özel avantajlarla sahip olmak için görsele tıklayın.

127 Comments
Galaxy S
Bundan önceki telefonunuz hangi modeldi acaba. Merak ettim. Bu arada hayırlı olsun😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy S23 kullanıyordum küçük geldiği için S25 Ultra ya geçiş sağlamak istedim ,teşekkürler 🙏
kahraman06
Active Level 6
Galaxy S
S23 ultrada sorunlu bi trlefon dehil bence ama degisiklikler var illaki cok abarti olmasada bence 23 ultradan bile gecmeye gerek yok
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
Ben 22 ultra dan bir daha yukarı çıkmadım...zaten abd getirttim telefonu...ana kamerasını 1inç kameraya dönüştürene kadar almayacağım.çünkü en iyi kamera yazılımını samsung daha iyi yapıyor...s23 güzelleştiren de zaten zoom kameraydı telefoto herşey sony kameraya aitti...hiç reklamını gördünmü çünkü başka firmaya ait
kahraman06
Active Level 6
Galaxy S
Islemci hizlari ses ayirt edici ozellikler vs vs boyle cerezlik seyler yapistirip bu son amiral gemimiz demekle olmuyor.gunluk hayatta zaten cojta fazla aricam ozellikler degil.kamera desen suan zaten 23 ultra fazlasiyla o isi goruyor
Galaxy S
Yakışır🔥
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler ❤
mesko
Active Level 5
Galaxy S
taksit varmı
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Shop üzerinden bakman gerekiyor
Galaxy S

telefon gibi ürünlerde kanunen taksit durumu kaldırıldı. hiçbir yerde taksit yapamazlar telefona