cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S24 serisi renkleri

(Topic created on: 01-12-2024 05:13 PM)
277 Views
hamzathebas
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Online shopa özel bu güzel özellikle yeşil veya mavi renklerin Türkiye'ye getirilmesi güzel olurdu. Samsung Türkiye ilk kez Z Flip5'te getirdiği özel renkleri S24 serisinde de devam ettirmesini isterim
8 Comments
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Mavi renk çok güzel duruyo eğer bu tonlardaysa mükemmel durur
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Bir telefonun mavi veya yeşil rengi varsa başka renklere bakmıyorum :) S24 serisinde bunların online olması bana göre kötü olmuş. Ön sipariş vereceğim bakalım
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Ön siparişle bi hediye de kaparsın güzel olur. Yeşili ben de seviyorum mağazadan aldım gerçekten şöyle bakarken kendini gösteriyo ben burdayım diyo siyahı da severim ama özellikle s23e hiç yakışmıyo
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Ben S23'ü çıktıktan 2 ay sonra aldım yeşil ve 256 gelmedi diye 1 ay beklemiştim Samsung Shop'ta
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
256 almak önemli ya 128 yetmiyo ve arada ufs hız farkı var.peki s24 türkiyeye exynosla gelirse yine de ön siparişle alacak mısın?
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
S24 kesin Exynosla gelecek Ultra Snapdragon. Benim Exynosla bir sorunum yok en son 2100'ü kullanmıştım gayet memnundum. 2200 S23 FE'de güzel sonuçlar veriyor. 2400'de Amd RDNA 3 grafik mimarisiyle geliyor. Grafik ve yapay zekada sınırları çok fazla zorlayacak. Sorunun cevabı evet alırım
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Sen biraz ilgilisin konuyla galiba ben biraz önyargıyla bakıyorum meseleye inşallah dediğin gibi güzel olur😄
hamzathebas
Active Level 4
Galaxy S
Ben Samsung Semiconductor'ın yönetim kurulunda olsam Galaxy Chip diye ismini değiştirip millete aynı işlemciyi satardım 😀 maksat algıyı kırmak. Exynos 990'ı özellikle S20 FE'de kullanıp vapor chamber kullanmadıklarından algısal olarak çok kötü bir konuma geldi. Isınma sorunları vs. Ama arkadaşıma düz S20 aldırdım gayet memnun sadece pili 865e göre biraz az gidiyor o kadar.