yusufus
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-16-2024 06:03 PM (Last edited 03-16-2024 06:38 PM ) in
Galaxy S
Son güncelleme sonrasında seste iyileşme olduğunu **bleep** ettim uzun süredir telefonun sesinden şikayetçiydim ama bu güncellemeyle beraber **bleep** edilir bir iyileşme var hala bir iphone 13/14/15 pro max seviyesinde değil normalde onların seviyesinde hatta üstünde olmalı ama nedense bu konuyu kimse dile getirmiyor en üst segment telefona yakışmayacak bir durum dolby falan filan hep pazarlama stratejisi gibi geliyor bana yeni çıkan s24 serisi cihazlar bile iphoneların gerisinde kalıyor ilginç bir şekilde bu samsunga yakışmayacak bir durum sorun donanımsal değilde yazılımsal gibi geldi bana umarım en kısa sürede gereken yapılır.
Yazılım sürümü
5 Comments
iphone-ve-diğer leri
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2024 07:04 PM in
Galaxy S
Apple ses kalitesi tartisilmazda onu ses doygunluk güzel s23 kullanan arkadaşlar var ses de bi farklılık göremedim yani yazılımla hoparlörü buyutemezsin ses kalitesi ni belki değişir ama oda ses azalmasına yol açabilir
yusufus
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2024 07:11 PM in
Galaxy S
Ben çok yan yana denedim bariz **bleep** var apple cihazların sesi çok daha dolgun yazılım çok mühimdir evet hoparlörü büyütemezsiniz ama mevcut ses sınırlarını genişletebilirsiniz mesela viper4android diye bir uygulama vardı rootlu cihazlarda çalışıyordu cihaz ne olursa olsun maksimum ses kalitesi almanızı sağlardı o yüzden yazılım faktörünü küçümsememek lazım emin olun isteseler appledan daha doygun ve yüksek hale getirebilirler
iphone-ve-diğer leri
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2024 07:12 PM in
Galaxy S
Ama sonuç önemli sonuçta Apple daha iyi
yusufus
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2024 07:53 PM in
Galaxy S
İşte sonuç olarak samsung iyi olmalı tüketici olarak bunu talep ediyoruz zaten konu o
iphone-ve-diğer leri
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-16-2024 08:04 PM in
Galaxy S
Samsung iyi olsaydı olurdu