cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 Ultra güncelleme sonrası seste iyileşme

(Topic created on: 03-16-2024 06:03 PM)
316 Views
yusufus
Active Level 1
Options
Galaxy S
Son güncelleme sonrasında seste iyileşme olduğunu **bleep** ettim uzun süredir telefonun sesinden şikayetçiydim ama bu güncellemeyle beraber **bleep** edilir bir iyileşme var hala bir iphone 13/14/15 pro max seviyesinde değil normalde onların seviyesinde hatta üstünde olmalı ama nedense bu konuyu kimse dile getirmiyor en üst segment telefona yakışmayacak bir durum dolby falan filan hep pazarlama stratejisi gibi geliyor bana yeni çıkan s24 serisi cihazlar bile iphoneların gerisinde kalıyor ilginç bir şekilde bu samsunga yakışmayacak bir durum sorun donanımsal değilde yazılımsal gibi geldi bana umarım en kısa sürede gereken yapılır.

image
Yazılım sürümü

5 Comments
Galaxy S
Apple ses kalitesi tartisilmazda onu ses doygunluk güzel s23 kullanan arkadaşlar var ses de bi farklılık göremedim yani yazılımla hoparlörü buyutemezsin ses kalitesi ni belki değişir ama oda ses azalmasına yol açabilir
0 Likes
yusufus
Active Level 1
Galaxy S
Ben çok yan yana denedim bariz **bleep** var apple cihazların sesi çok daha dolgun yazılım çok mühimdir evet hoparlörü büyütemezsiniz ama mevcut ses sınırlarını genişletebilirsiniz mesela viper4android diye bir uygulama vardı rootlu cihazlarda çalışıyordu cihaz ne olursa olsun maksimum ses kalitesi almanızı sağlardı o yüzden yazılım faktörünü küçümsememek lazım emin olun isteseler appledan daha doygun ve yüksek hale getirebilirler
0 Likes
Galaxy S
Ama sonuç önemli sonuçta Apple daha iyi
0 Likes
yusufus
Active Level 1
Galaxy S
İşte sonuç olarak samsung iyi olmalı tüketici olarak bunu talep ediyoruz zaten konu o
0 Likes
Galaxy S
Samsung iyi olsaydı olurdu
0 Likes