cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S23 Ses patlaması

(Topic created on: 06-17-2023 11:03 PM)
742 Views
Aniil1907
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yeni aldığım cihazımda farkettim ki özellikle yüksek seste oluşan ses geçişlerinde ses patlaması sorunu var. Mesela instagramda videolar arası geçiş yaparken, müzikler arası geçiş yaparken, müzikleri aniden ileri geri sararken vs. cihazın hoparlörlerinden pıt diye ses geliyor. Dolby atmos açınca daha da belirginleşiyor. Normal bir kayıt yürütülürken böyle bir sorun yok, geçişlerde sorun var bu yüzden yazılımsal bir durum gibi geldi. Siz de deneyip yorum atar mısınız? Bir de bu son gelen ama ülkemizde henüz dağıtılmayan güncellemeyi kuran olduysa onlar da deneyebilir mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Aniil1907,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

9 Comments
Aniil1907
Active Level 1
Galaxy S
Test ettim müzik oynatılırken herhangi bir sorun yok test bittiğinde ve müzik kapandığında yine pıt diye patlama yapıp kapanıyor. Yani hoparlörlerde sorun yok ses kartının yazılımında sorun var diye düşünüyorum. Hoparlörü kapatıp açarken o geçişte ses kartına **bleep** fazla güç biniyor veya gecikmesel bir sorun yaşanıyor gibi geldi.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bildirim pqneli asaga indirin sag uste 3 nokta tuslari duzenleme tikla dolby atmos aktip edinis
Aniil1907
Active Level 1
Galaxy S
Hocam dolby atmosu kapatsam da açsam da oluyor.
HakanS23
Active Level 6
Galaxy S
bende de s23 var ama pek dikkatimi çekmedi bilmiyorum
Aniil1907
Active Level 1
Galaxy S
Hocam bu uygulamadan destek bölümünde telefon tanılamasına tıklayıp son seste hoparlörü test eder misin? Alttaki hoparlörü dikkatli dinle en son ses kesilince pıt diye bir ses geliyor mu bir dene. Genel bir sorunsa topluca kayıt oluşturup çözülmesini sağlarız belki.
HakanS23
Active Level 6
Galaxy S
dediğin şey hava olabilir ama denerim
HakanS23
Active Level 6
Galaxy S
test ettim pıt sesi duymadım
Aniil1907
Active Level 1
Galaxy S
Hocam valla diğer samsung telefonlarımda da var gibi ama **bleep** özellikle yüksek seste daha bir belirgin. En iyisi aynı model bsşka bir telefon bulup onda denemek olacak gibi. Telefonda sorun varsa iade ederim.
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Aniil1907,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​