cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S23 FE için 6.1.1 Güncellemesine start verildi.

(Topic created on: 3 weeks ago)
759 Views
MelihUyanıkS23FE
Active Level 3
Options
Galaxy S

Galaxy S23 FE, Kore'de One UI 6.1.1 güncellemesini aldı

Samsung, Güney Kore'de Galaxy S23 FE için One UI 6.1.1 güncellemesini şaşırtıcı bir şekilde yayınladı. Güncelleme, S711NKSU3BXH7 ürün yazılımı sürümüyle geliyor ve 2,34 GB'ın üzerinde bir indirme boyutuna sahip. Güncelleme ayrıca önceki yazılım sürümünde bulunan düzinelerce güvenlik açığını düzelten Eylül 2024 güvenlik düzeltme ekini de getiriyor.

Bu güncellemeyle Samsung, Galaxy S23 FE'ye daha fazla Galaxy AI özelliği ekliyor. Bu özellikler arasında Composer, Samsung Notes'a eklenen ses kaydı için dil çevirisi, Interpreter'da Dinleme Modu, üçüncü taraf arama ve mesajlaşma uygulamaları için Canlı Çeviri, Samsung Notes'ta PDF kaplama çevirisi, Portrait Studio ve Sketch to Image yer alıyor.

image

image

17 Comments
Siberizm
Active Level 3
Galaxy S
Bu 6.1.1'in AI özellikleri o kadar gereksiz ve berbat ki olmasa da olurdu
Galaxy S
Güncelleme AI ağırlıklı olmuş
Siberizm
Active Level 3
Galaxy S
One UI 6 direkt AI ağırlıklı zaten. Ama 6.1.1'deki AI özellikleri hiç bir işe yaramayacak. Sadece eklenmek için eklemişler. Zaten iyi de çalışmıyor görsel oluşturucuya baktım ben daha iyisini yaparım
Eminquur
Active Level 3
Galaxy S
Ne zaman gelecek ? Bugün akşam gelecek mi?
Galaxy S
Bu akşam zor biraz ya yarın avrupaya dağıtım başlar yarında gelmez ise pazartesine kalır
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Salı günü gelecek
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Hiçbir olağanüstü özellikte falan gözüm yok şu pil optimizasyonunu yapmış olsunlar benim için yeter
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Benimde gözüm yok galaxy al geldi ama bir değişiklik yok boşu boşuna seviniyorlar
korayGS
Active Level 9
Galaxy S
S23 fe ,İlk satin aldığımda 8,9 saat arası batarya performansı aliyordum,şimdi , 4 ,5 saat arası süresi, bataryamı eski haline getirin yeter ,almı malmı özellik sizin olsun