cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S22 Temassız Ödeme Sorunu

(Topic created on: 09-14-2022 09:14 PM)
1316 Views
TrEren
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Galaxy S22 cihazımda mobil ödeme yapamıyorum, TEB ve İşbankası'nda denedim çalışmıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Members uygulamasindan destekteki testlerden, NFC testi yap. Sorun gorunmuyorsa uygulama kaynakli bir durum olabilecegi icin uygulama gelistiricilerine geri bildirimde bulunabilirsin. Telefon kaynakli oldugunu dusunuyorsan incelenmesi icin hata raporu gonderebilirsin.

View solution in context

10 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Teb ve işten de ayar yapman lazım galiba
TrEren
Beginner Level 4
Galaxy S
Ayarını yaptım, eski telefonumda çalışıyordu
faneditionn
Active Level 8
Galaxy S
İş Bankası bu aralar sıkıntılı galiba sistemsel hata olabilir haberlerde görmüştüm
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ahmed hiç yardımcı olmuyorsun papağan gibi aynı şey tekrar ediyorsun kusura bakma
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Nfc ayaRından seçili olması lazım ayrıca geliştirici özelliği kapatın
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Yazılım bilgisinden yapım numarasına 3kez tıklayınca geliştirici olunuyor bunu kapatın .
İşbankasının maksimum uygulamasını indirip onun seçili olması ve kredi kartı bilgisi üzerinde nfc işaretini Tıklayın ve açık konuma getirin hocam
TrEren
Beginner Level 4
Galaxy S
Hepsini yaptım, ödeme sırasında miktarı algılıyor, ardından pos cihazı hata veriyor.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Ben kullanıyorum nfc üzerinden. Kart ayarlarından açmanız lazım.