cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S22 Ağustos Güncelleme Detayları

(Topic created on: 08-28-2023 12:47 PM)
420 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Detaylar aşağıda ki şekildedir. Ek olarak mesajlarda mesaj gönderirken gönder tuşuna basarsanız planlanmış şekilde ileri tarihli mesaj atabilirsiniz. Birde kamera geçişlerinde yumuşatma yapıldı. Başkada bir yenilik yok. Kore için gelen güncelleme detayları. 

image

7 Comments
ugurr34
Active Level 6
Galaxy S
Mesaj olayı gercekten güzel olmuş ama pile değinmemeleri üzdü.Android 14e kaldı sanırım
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Sanırsam öyle bıraktılar pili
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
SMS planlama var olan bir şeydi. Guruplara, kişilere ertesi gün göndereceğim SMS leri akşamdan yazıp planlıyordum, sabah ben uyurken belirlediğim saatte hatırlatma SMS leri gitmiş oluyordu.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
bence geçen günkü güncelleme sonrasında kamera performansı düştü ve hatalar oluştu. video çekerken iki kez video kaydı resmen saçmalamıştı. uzaktan 20x pozlamada nesneyi odaklarken fotoğrafta flulaşma, bulanıklaşma sorunu var. özellikle mavi ve mor gibi bazı renklerde çok daha belirginleşiyor.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Bende de odaklama problemi var. Kamera odak alamıyor. Birde video kalitesinde düşüş oldu.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Şimdi biri gelir hata raporu oluşturun der. işim gücüm yok bunlara hata raporu oluşturmakla uğraşacağım. Korelilere ve Samsung Türkiyede bu işi yapanlara diyorum, bana ne kardeşim, Ne oluştıracağım. bu işten ekmek yiyen sensen maaşının hakkını ver, işini adam gibi gibi yap. otur kendin bak, kendi yarattığın sorunları kendin bul çözüme kavuştur. Bu millet bu cihazları alırken bir ton para verdi, Sen de bundan sebeplendin Ekmek yedin, o zaman işini düzgün yap, milleti sinir etme.
heyo123
Active Level 8
Galaxy S
Ben de A53 kullanıyom mayıstan beri instagramı kastıran güncelleme verdi samsung 3 güncelleme aldım düzelmedi bide video kalitesi düştü çaktırmadan kamerayı kötüleştircek die güncelleme yapmaya korkuyom