YiğitS24FE
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
5 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2024 11:28 AM (Last edited 07-12-2024 11:29 AM ) in
Galaxy S
Ya nasıl oluyor bu çok düşündürücü f majörden g majöre geçmemesi bir şey ifade ediyor biliyorum ama hayırlısı.
yns21fe
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2024 12:25 PM (Last edited 07-12-2024 12:25 PM ) in
Galaxy S
Ben de onu soracaktım şimdi hâlâ F demesi gerçekten çok garip bi' terslik var bu işte. 6.1.1 ile artar dedik o da olmadı.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2024 12:32 PM in
Galaxy S
Sen bana bu konuda geçen samsung unutmuştur veya hata yapmıştır demiştin. Ama öyle bir şeyin olma ihtimali yoktu aslında. Acaba samsung bu konuda bizim şunumu anlamamızı istiyor one ui 8.0 loading...
Hatırlarsan sana 2 ihtimal var dedim ya s21 fe one ui 6.1.1 kesin alacak o zaman majör seviyesi artacak yada one ui 8.0 demiştim bu 2.ihtimal eğer yurtdışındada majör seviyesi bazı s21 fe modellerinde artmasaydı one ui 8.0 net gelecek olurdu. Şuan samsung kafaları çok karıştırdı gerçekten 😄
Hatırlarsan sana 2 ihtimal var dedim ya s21 fe one ui 6.1.1 kesin alacak o zaman majör seviyesi artacak yada one ui 8.0 demiştim bu 2.ihtimal eğer yurtdışındada majör seviyesi bazı s21 fe modellerinde artmasaydı one ui 8.0 net gelecek olurdu. Şuan samsung kafaları çok karıştırdı gerçekten 😄
yns21fe
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2024 12:37 PM in
Galaxy S
Unutmuş olabilir deme nedenim de yurt dışında artmış olmasıydı zaten :) Cidden kafamızı karıştırıyorlar. Şimdi de One UI 6.1.1 kesin gelecek ama yine artmayacak... ilginç. Son majör sürüm hangi harf oluyor?
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-12-2024 12:40 PM in
Galaxy S
4 yıl os desteği verilenlerde h bitiş oluyor :) her şeyi anlarım ama şu fe modellerinde hep bir aksaklıkmı çıkar veya bir erteleme. Gerçekten çok ilginç mesela bir haber çıkar s21 serisi galaxy al alabilir ama fe belli değil sanki üvey evlat 😅