Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
60hz de tiktok youtube gibi uygulamaları kullandım test etmek için yarım saat falanda oyun oynamışımdır iyi mi ekran süresi cihaza göre View Post
"Bu rutinde elefon şarjından maximum fayda amaçlanmıştır"Daha önce forumda arama ve bildirim aldığımda telefonda bluetooth açılıp saat... View Post
Bu ram kullanımını nasıl azaltabilirim?Cihaz S24FE,ram plus 4gb olarak açık,ana ekranda pek widget yok çoğu uygulama uykuda şu an sorun yok ama... View Post
S23 kullanıyorum güzel bi tema önerisi olan var mi? View Post
Görüntülü konuşmalarda inanılmaz derecede telefon ısınıyor ve şarj yiyor. Arkadaşımda elma markası var ve en ufak bi ısınma bile yok bu cihazıma özel... View Post
S 22 cihazimda UI7 Geldiginden beri 3.30 sn civarinda kullandigim alarm sesi muzigin ortasindan başlıyor. 1.30 sn civarina kırptım muzigi ancak... View Post
One uı 7 sürümündeyim bit değeri 8 eski 6.1 sürümüne dönmelimiyim sizce? View Post
Başlıkta dediğim gibi saçma kelimelere dönüyor klavye ne yapabilirim çözümü varmı? View Post
Galaxy S22 Ultra cihazıma Haziran ayı güvenlik güncellemesi geldi ve kurulumunu yaptım. Fakat telefonumun parmak izi çalışmıyor. Ayarlara girdiğimde... View Post
User | Likes Count |
---|---|
686 | |
623 | |
608 | |
524 | |
437 |
User | Count |
---|---|
50 | |
40 | |
34 | |