- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-07-2020 10:31 PM (Last edited 05-10-2020 10:26 PM ) in
Galaxy SDaha önce bu soruyu sormuş 176 sorunlu müşteri sorusunu ve yanıtlarınızı inceledim, politik yanıtlarınıza önlem için genişletilmiş olarak soracağım.
"Taleplerimizi anlıyor ve değerlendiriyorsunuz" ancak ;
Tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de satışa sunulmuş olan Samsung Galaxy S10 Lite cihazı Tüm dünya ülkelerinde 3 aylık güvenlik, 1 de ara olmak üzere toplam 4 güncelleme almış iken, Samsung Türkiye tek bir güncelleme bile yayınlamamıştır. Güncelleme yayınlayan ülkeler arasında Panama, Dominik Cumhuriyeti, Kongo gibi ülkeler varken Samsung Türkiye neye karşı direnç göstermektedir? Bu ürünle alıp veremediği nedir? Tüm Samsung Türkiye sosyal platformlarında yapılan yanıt alma çabasına guncelmiyiz.com'a otomatik bir mesajla yönlendiriyorsunuz ancak siz daha bu cihazı guncelmiyiz.com'a bile ekleyemediniz.
Size samimi olarak soruyorum; Müsbet bir yanıt alabilmesi için bu kadar kullanıcı ne yapması gerekmektedir? Bu post ve verilecek tüm yanıtlar teknoloji sitelerine ve diğer marka platformlarında paylaşılacaktır.
Bu arada siz moderatörlerden ricamdır, Güncelleme gelince bildirim gelecek falan diyorsunuz ya? Lütfen ama lütfen burdaki kullanıcılara aklı evvel muamelesi yapmayın. Burada meramını anlatmaya çalışan herkes bir bilgi ve donanıma sahip kullanıcılar, sorun bizde değil yani.. Birde herkese verdiğiniz "testlere tabi tutuyoruz yanıtı" var ya? Hocam o testleri tüm ülkeler yapıyor, Arjantin de, Patagonya da, Papua Yeni Gine de. Sorunsuz tüm ülkeler bu testleri yapıp bu güncellemeleri gönderiyor özetle. Ha diyorsanız biz onlardan farklı olarak "Atomu parçalıyoruz" o ayrı. Ancak buna gerek yok bence.
Solved! Go to Solution.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 08:39 AM (Last edited 05-10-2020 09:13 AM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 10:31 PM in
Galaxy SYo yoo, bende kimin daha çok bilgisi var derdinde değilim. Amaç doğru bilgiyi aktarmaya çalışmak ve dediğiniz gibi kırmadan, başkası yada ben önemli değil, ortak amaç burda S10 Lite cihazlarının hizmetten yoksun bırakılması, postumun altında bu tartışmayı görmek üzdü tek derdim bu, Sizin dediğiniz gibi olsun Sammobile konusu benim bildiğim bu şekilde, Son lansmanda samsung yetkilileri ve birkaç teknoloji sitesi yazarlarının bulunduğu platformda konuşulan konuyu aktarıyorum. Bizzat orada olduğum için bu şekilde net konuşuyorum, kalkıp şimdi kimseye kanıt sunacak haleti ruhiye de değilim açıkçası :)
Saygılar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 04:54 PM in
Galaxy SSelamlar
S10 Lite için birçok ülkede update'ler yayınlanmaya başladı, Türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda bir bilgi var mı? firmware archive içinde Turkey bulunmuyor ama bu ay yayınlanan firmware 'lar var.
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10-lite/firmware/#SM-G770F
Sağlıklı günler.
Erdinç
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2020 03:57 AM in
Galaxy Sgüncelmiyizde var ancak ne zaman alacağı yazmıyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2020 07:47 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2020 02:42 AM in
Galaxy SBen halen sorumun cevabını alamadım. Siz çözüldü olarak görmüşsünüz ama bana göre halen çözülen bir şey yok. Tek sorum var. Tarih önemli değil. İsterseniz bir yıl sonra gelsin güncelleme. Samsung S10 Lite modeline Türkiye Güncellemesi gelecek mi? Kontroller, testler devam ediyor, Mühendisler çalışıyor demeyin. Gelecek mi Gelmeyecek mi?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-14-2020 08:35 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-15-2020 05:17 PM (Last edited 05-15-2020 05:17 PM ) in
Galaxy SMerhaba Cuneydinho,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Galaxy S10 Lite için yazılım güncellemesi yayınlanmıştır. Önümüzdeki aylarda ayrıca güvenlik güncellemeleri alması planlanmaktadır. Gelişmeler için guncelmiyiz.com’u takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »