cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S10 Lite Android 12

(Topic created on: 02-04-2022 08:43 AM)
534 Views
ZahidZturk
Active Level 1
Options
Galaxy S

Sitesine baktığımda Android 12 ve One UI 4 yükseltmesinin 6 Ocak'ta yayınlandığı yazıyor hatta 24 Ocak'ta bir güvenlik yaması bile yayınlanmış. Ancak benim telefonum en son kasım ayı güvenlik güncellemesini aldı. Smart Switch üzerinden güncelleme yapmayı da denedim ama orda da cihazınızın sürümü güncel ibaresi var. Benim cihazımla ilgili bir problem mi var yoksa Android 12 Türkiye'de S10 Lite için yayınlanmadı mı.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Guncelleme yayınlandı. Bilginiz olsun. Smartswitch üzerinden tekrar kontrol edin

View solution in context

7 Comments
ZahidZturk
Active Level 1
Galaxy S
Cevaplarınız için teşekkürker arkadaşlar. Ama yabancı rom kullanmadım, orijinal. Herhangi bir imei işlemi de yapmadım.
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba,
S10 Lite için çoğu ülkede Android 12 güncellemesi yayınlandı fakat Türkiye'de hâlâ yayınlanamadı. 1-2 hafta içinde Türkiye'de de yayınlanır diye düşünüyorum.
zeto
Active Level 10
Galaxy S
Tr de güncelleme yayınlamak o kadar kolay değil bjr sürü işlemi var aabret gelir 1 kaç güne sıkıntı olmuştir geri çekip teste sokmuşlardır
SamsungLens
Active Level 7
Galaxy S
Dünyadaki bütün ülkeler S10 lite Android 12 almış, bir tek yoksul sefil Dilsiz Türkiye almamış. Ruh sağlığı için samsung'dan uzak durması gerek.
Solution
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Guncelleme yayınlandı. Bilginiz olsun. Smartswitch üzerinden tekrar kontrol edin
ZahidZturk
Active Level 1
Galaxy S
Evet 5gb bir güncelleme görünüyor teşekkürler
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim
0 Likes