cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Note Serisi Üzdüren Haber

(Topic created on: 09-09-2021 05:15 PM)
476 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selam

Samsung'un Note serisine bitireceğine dair bir gelişme daha gündeme geldi. Şirket, ticari marka başvurusuna Note serisini eklemedi. Bence tamamen bittiğinin haberidir bu.

Ve aşağıdaki fotografda Note serisinin tescil edilmediğini görüyorsunuz.

image
**Bahsi geçen fotoğraf

**Şimdilik tamamen bir fotoğraf tan ibarettir daha fazla detay olunca paylaşım yapacağım
**Samsung GKR merkezli bir paylasimdir.
**Düşüncelerinizi yorumlarda bekliyorum.

***Beni takipe alan arkadaşlar için teşekkürler umarım takipten çıkmazsiniz..

Teşekkürler:)

18 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yorumun için teşekkürler:)
Tollga
Active Level 6
Galaxy S
@SoloTurk_GalaxyS20 sana bi soru watch 3 lerin durumu ne olacak, en azindan galaxy store biraz zenginlesir mi sence
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kanka inanki YouTube dan izlediğim ve bir kaç sitelere bakıp haberler yapıyorum yani önüme böyle bir haber gelirse onunda paylaşımını yaparım. Keşke yardımcı olabilseydim kardeşim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ama forumda benim gibi bilgilendirme paylaşan haber paylaşan arkadaşlar da oluyor belki onlar biliyor olabilir. Ama bu konuyu da not ettim Bi kenara bakarım.
0 Likes
Tollga
Active Level 6
Galaxy S
Tamamdir sagolasin bende bisey bulamadim. Ve biliyosunki saat yeni daha 4 un cikmasiyla baya bir geri plana dusucek galiba
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dediğim gibi bulursam bir şeyler paylaşım yapacağım bulamazsam da sağlık olsun ama 2020 model bir cihaz hemen destek kesilmesi biraz saçma olmuş.
Galaxy S
S-Samsung note.. En sevdiğim seri idi. Kalbim paramparça.. Ne suçu vardı note serisinin...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Vallahi öyle katılımın için teşekkürler :)
Galaxy S
Rica ederim..😔