cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds FE Kulaklığın Patlaması Yurt Dışında Ses Getirdi

(Topic created on: 09-25-2024 10:35 PM)
188 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Bu konuda bütün dünyaya yayıldı neredeyse herkes konuşuyor. Kaç bin kişi yorum yazmış. 2 milyona ulaşmış görüntülenme. Çoğu da patlama değil erime olduğunu söylüyor sıcaktan diye. Uç tarafından patlamasının imkansız olduğunu da söyleyen var. Batarya arka tarafta diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? 6 aydır bende kullanıyorum bir tık tedirginim 

image

Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba;

Forum üzerinden ve birçok yerden araştırdığım ve edindiğim bilgilere göre;

Bu patlama olayı ya Kasten yapılan bir olaydır ya da yeni bir Samsung cihaz alabilmek için yapılan bir harekettir o arkadaş gelsin bana buraya tüm raporları döksün ben öyle inanırım atmadığı sürece ben kesinlikle inanmam inanmıyorum da KANIT olmadan kimse inanmaz bu arkadaş kaç gündür nerde o zaman gelsin konuya açıklık getirsin şimdi linçlenicem ama gerçekten o BUDS FE patlamasının imkanı yok lityum dan yapılmış ve batarya tam kulak mesafesinin hemen üstün de küçük bir şekildedir ve ayriyeten o patlayan yer patladı da neden gerisi parçalanmadı? Bunu düşünen bir tek ben değilim bilginiz olsun. O kargaşa yaratan arkadaş eğer ki forumu kullanıyor ise de gelsin raporları göstersin var mı yok mu görürüz

Kimse telaşlanmasın böyle birşey söz konusu olamaz arkadaş atana kadar nokta

Teşekkürler 🙂
Ağcaqanad
Active Level 3
Galaxy S
Bana da gerçekçi gelmiyor. Redditte denk geldim ben de, bahsettiğin şeyleri yazmışlardı
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Banada çok gerçekçi gelmemişti bu olay zaten
truynactrem
Active Level 4
Galaxy S
raporları gördüm ben iki kulakta işitme kaybı var yani doğuştan gelen bir özellik bende bi kulaklığı yakayım tazminat alayım samsungtan raporu paylaştım IMG-20240925-WA0003_1000118660_1727431582.jpg
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Galaxy S
Şu konu kadar keşke apple da konuşulsa maşallah bakıyorum 16 serisi çıktı bir sürü olaylar vs. Oldu ama kimse bunları globale kadar götürmüyor kusura bakmayın ama bir BUDS FE patladı olayı çıktı globale kadar gitti anlamıyorum arkadaş vallahi ya
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
...1727292893562_1727292893549_0.jpg
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Globale açılan tek konu 😅
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
İÇİMDE GLOBALE YAYILACAK TÜM DÜNYAYA YAYILACAK DİYE BİR HİS VARDI GERÇEK OLDU ☠️
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Galaxy S
Hakikaten de öyle diğer markalar bu kadar globale gitmedi arkadaş 😂
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Nadiren de olsa bazen Buds FE kulaklığımdan tık diye bir ses geliyor. Bi' ara tıklama gibi değil de baya garip hışırtı gibi yüksek bir ses de gelmişti ama hep bilgisayara bağlıyken oldu belki şans eseridir. Yazılım veya cihazdaki bir kasmadan mı yoksa donanımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama haberden sonra gerekmedikçe hiç kullanmadım.