cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 pro ön siparişimi iptal ettim

(Topic created on: 07-19-2024 08:54 PM)
634 Views
GLXY_S23_S24ULTRA_WU
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Sinek küçüktür ama mide bulandırır, maalesef son çıkan hadiselerden dolayı açıkçası tedirgin oldum o yüzden galaxy buds 3 pro kulaklık siparişimi iptal ettim , bu kadar para verip te kalitesiz ve hatalı ürün gelmesini tabiki de istemeyiz o yüzden biraz daha beklemekte fayda var gibi görünüyor 

18 Comments
Furkan1
Active Level 3
Galaxy S
Katılıyorum
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Açıkçası bana göre buds 3 pro bir kulaklık için gereksiz pahalı. Mesela güzel ses kaliteli, iyi mikrofonlu, iyi gürültü engellemeli bir kulaklık isteniliyorsa en fazla 4000-5000 TL yeterli ama 7000-8000 TL gereksiz pahalı ben böyle düşünüyorum. Birde o kadar yüksek fiyatı olduğu halde hatalı ürün olması ayrı bir konu.
Galaxy S
Evet o yüzden diyorum ya midem bulandırıcı bir olay, şahsen tekrar almayı düşünsem aynı heyecanla alamıcam belki , belkide hiç almıcam
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Kulaklık olarak başka markalara bakmanı tavsiye ederim. Belkide daha ucuza neredeyse aynı özelliklerde bir kulaklık bulabilme imkanın var.
Galaxy S
Aklımda senheiser momentum yada anker var
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım onlar güzel markalar. Bende bir modelde karar verdim ama daha almadım 3000 TL'ye huawei freebuds 6i düşünüyorum. Benim için gayet yeterli. Kulaklık incelemeleri için youtube'da enes özen'e bakmanı tavsiye ederim.
Galaxy S
Evet biliyorum takip ediyorum o adamı, hep fiyat performans ürünleri videoları yayınlıyor, duyduğuma göre huwaei kulaklıkların tam özelliklerini kullanmak için huwaei telefon olması gerekiyormuş doğrumu
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Yanlış değilsem doğru değil belkide birkaç özelliktir veya hiçtir. Ama ben iyi araştırmıştım huawei freebuds 5i videosunda adam samsung telefona bağlamıştı her özellik çalışıyordu. Düşük ses gecikmesi modu bile. Sadece samsung kulaklıklara göre tek kötü yanı kulaklıklarımı bul uygulaması yok yani konuma göre bulamıyor.
Galaxy S
Anladım , ya benimde tek gayem hani ekosistem olsun samsung telefonum varda samsung kulaklık olsun dedik ama maalesef bu durum can sıkıcı oldu , neyse hayırlısı diyelim ,biraz daha beklemekte fayda var