cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GELIYOR GELMEKTE OLAN

(Topic created on: yesterday)
521 Views
fb007
Active Level 6
Options
Galaxy S

S21 5G Galaxy Store da 6 uygulamaya güncelleme gelmiş. Güncelleme açıklaması haberci...

image

31 Comments
Galaxy S
Hangi uygulamalara güncelleme gelmiş. Tek tek sayabilirmisin kral.
fb007
Active Level 6
Galaxy S
Güncelledim hocam quick share ve benzeri seyler health fln vardı aklımda kalan
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
S25 dağıtıldıya dostum onun için güncelleme verildi yani one ui7 nin gelmesiyle alakası yok :)
0 Likes
fb007
Active Level 6
Galaxy S
Alakası yok peki dostum.
0 Likes
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
Samsung Galaxy S24 Serisi için One UI 7 Güncellemesi Gecikiyor

• Güvenilir bir kaynak olan Ice Universe'e göre, Samsung Galaxy S24 serisinin One UI 7.0 üçüncü beta sürümünde ekran renk kalibrasyonu ile ilgili bir sorun tespit edildi ve bu sorunun giderilmesi için dördüncü bir beta sürümünün yayınlanacağı açıklandı.

• Bu durum, One UI 7'nin kararlı sürümünün piyasaya sürülme tarihini geciktirecek ve Galaxy S24 kullanıcılarının yaklaşık iki hafta daha beklemek zorunda kalacakları anlamına geliyor; çünkü son beta sürümü ile kararlı sürüm arasında genellikle en az bir haftalık bir süre bulunmaktadır.

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s24-serisi-icin-one-ui-7-bir-sure-daha-gecikecek--187500
fb007
Active Level 6
Galaxy S
Kaynaklara gram inanmıyorum. Güvenilir kaynaklariniz 7subat diyordu gördük 7 şubatı
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
7 Şubatı diyen kaynaklar arasında sammobile ve Ice universe yok dostum :)
0 Likes
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
Sen bekle biraz daha s21 e zaten martın sonu gibi gelir s24 üm var inancım kalmadı yok 22 ocak yok 2 şubat yok 7 şubat samsung 7 der 14 yapar 14 der 21 yapar birazda samsungun insafına bağlı dostum :)
0 Likes
fb007
Active Level 6
Galaxy S
ONE ui 6 da yaşadıklarımızın aynısı yaşanıyor şaşırmıyorum ama insanlar galeyana getiriyor insan aldaniyor yoksa martta gelmiş sorun yok benim için. Benim paylaşma sebebim ise onu ui 7 ile net etkileşim olması.