- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
TELEFONUMU ALALI YAKLAŞIK 21 GÜN OLDU VE BUGÜN FARKETTİĞİM VE CANIMI FAZLASIYLA SIKAN BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM. CİHAZIMI ŞANS ESERİ SALLADIM VE TINGIRDAMA SESİ GELDİ. BU SES NE DERKEN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SALLADIM VE FAZLASIYLA YÜKSEK (bir odada uzaktaki bir kişi bile rahatlıkla duyabilir) TINGIRDAMA SESİ GELİYOR. BU ÖYLE BASİT VEYA AZ BİR SES DEĞİL FAZLASIYLA RAHATSIZ EDİCİ BİR SES. SAMSUNG YETKİLİLERİYLE YAPTIĞIM GÖRÜŞME NETİCESİNDE OPTİK GÖRÜNTÜ SABİTLEME PARÇASININ YAPTIĞINI BİR ARIZA OLMADIĞINI SÖYLÜYORLAR. ARKADAŞLAR TELEFONUN GÜNCEL FİYATI 29 BİN TL. BEN BU CİHAZI ALIRKEN VEYA BU CİHAZI PAZARLERKEN BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞABİLECEĞİMİZ BİLGİSİ BANA AKTARILMADI. OPTİK GÖRÜNTÜ SABİTLEMENİN İŞLEVİ ANLATILIYOR AMA BÖYLE BİR SAÇMA SES YAPMASI ANLATILMIYOR. BU DURUM ÖYLE KOLAYCA TELEFON ÖZELLİĞİ DİYİP İÇİNDEN ÇIKILACAK BİR DURUM DEĞİL. BEN BU TELEFONU BU DURUMUNU KABUL EDEREK ALMADIM VE BU CİHAZI BU DURUMDA KULLANMAK KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE İSTEMİYORUM. YETKİLİLERDEN ACİLEN BİR GERİ DÖNÜŞ BEKLİYORUM !
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-21-2022 09:58 PM (Last edited 06-21-2022 09:59 PM ) in
Galaxy SÖncelikle bu durumdan endişelenmemelisiniz. Ses, kamera kısmından geliyor.
Kamera uygulamasını açıp, kamerayı aktifleştirince ses gelmeyecektir.
OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) işlevi, cihazın içinden hafif bir ses gelmesine neden olabilir
Galaxy cep telefonlarının içinde, kamera ile fotoğraf çekerken titremeyi en aza indirmeyi sağlayan ve OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) işlevi gören bir bileşen bulunuyor. Bu küçük parça, kamera açık değilken sallanırsa telefonun iç yapısına çarparak hafif bir tıkırtı sesi çıkarabilir.
OIS (Optik Görüntü Sabitleyici), el titremelerini algılayan ve lensi titremenin ters yönüne hareket ettirerek düzeltmeye yarayan bir işlevdir. Her üründe OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) boyutları farklı olduğu için ürüne bağlı olarak ses nispeten yüksek olabilir. Bu, OIS'nin (Optik Görüntü Sabitleyici) özelliklerinden kaynaklanır ve bir ürün hatası değildir. Çıkan ses, cep telefonunun işlevini ve performansını etkilemez.
Kaynak: https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/do-you-hear-a-small-noise-from-inside-of-the-devic...
Tabii eğer sorunun çok büyük bir problem olduğunu düşünüyorsanız kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine telefonunuzu verebilirsiniz.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-21-2022 09:58 PM (Last edited 06-21-2022 09:59 PM ) in
Galaxy SÖncelikle bu durumdan endişelenmemelisiniz. Ses, kamera kısmından geliyor.
Kamera uygulamasını açıp, kamerayı aktifleştirince ses gelmeyecektir.
OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) işlevi, cihazın içinden hafif bir ses gelmesine neden olabilir
Galaxy cep telefonlarının içinde, kamera ile fotoğraf çekerken titremeyi en aza indirmeyi sağlayan ve OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) işlevi gören bir bileşen bulunuyor. Bu küçük parça, kamera açık değilken sallanırsa telefonun iç yapısına çarparak hafif bir tıkırtı sesi çıkarabilir.
OIS (Optik Görüntü Sabitleyici), el titremelerini algılayan ve lensi titremenin ters yönüne hareket ettirerek düzeltmeye yarayan bir işlevdir. Her üründe OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) boyutları farklı olduğu için ürüne bağlı olarak ses nispeten yüksek olabilir. Bu, OIS'nin (Optik Görüntü Sabitleyici) özelliklerinden kaynaklanır ve bir ürün hatası değildir. Çıkan ses, cep telefonunun işlevini ve performansını etkilemez.
Kaynak: https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/do-you-hear-a-small-noise-from-inside-of-the-devic...
Tabii eğer sorunun çok büyük bir problem olduğunu düşünüyorsanız kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine telefonunuzu verebilirsiniz.
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-21-2022 10:00 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink