cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme takvimi tutarsızlığı

(Topic created on: 08-21-2024 06:55 PM)
306 Views
ÖmürBey
Active Level 1
Options
Galaxy S
Arkadaşlar herkese selam, bu sorunun cevabını merak ediyorum. Samsung yeni bir cihaz çıkarınca birkaç yıllık cihazların güncellemesini ay sonuna neden bırakıyor yeri geliyor ikinci aya sarkabiliyor. Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. 
13 Comments
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy S
Valla Güncellemeleri Test Ediyorlar Her Gönderdikleri Güncellemede Telefona Zarar Veriyor Bunu Kesinlikle İdrak Ettim Güvenlik Güncellemesi Diye Bilinçli Eskitme Yapıyorlar Ki Kapitalizm Son Bulmasın Malesef Samsung Bunu Yapıyor Olabilir
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Rockandroll şahin kardeşim, bana gönderdikleri her güncelleme de cihazım da hiç bir ama hiç bir sıkıntı yok, buraya gelip markayı kötüleme lütfen, birde kullandığın telefon s23 ultra, ne sıkıntısı var ya da var mı ?
thgnd
Active Level 7
Galaxy S
Bazı şeyler psikolojik işte
0 Likes
ÖmürBey
Active Level 1
Galaxy S
Bir yıllık cihazda sence bir yılda sıkıntı olsa sonraki seriler nasıl satar bir düşün? 2026 da o telefonu kullanırken bu konuyu anlarsın.
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Kardeşim 2020 de çıkan s20 fe de sıkıntı var mı şuan bana bir söyle tek model söyledim, madem yavaşlıyor, 2020 de çıkan s20 fe yi kullanan insanlar var bilader saçma saçma konuşmayın, s20 fe bile böyle giderken, s23 2027 2028 e kadar zorlar
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 4
Galaxy S
GökTürk ne güzel konuştun gel senin alnından öpeyim
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 4
Galaxy S
Bir ara A54 ü de kötülüyordu yok kamera kötü yok performans yok kontrast gerçekten bu arkadaş sıkıntılı
0 Likes
ÖmürBey
Active Level 1
Galaxy S
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, ücretli bir antivirüs programı kullanıp cihazın kararlı sürümünde kalmak ve sonraki güncellemeleri yüklemememek mantıklı olabilir, sonuçta mekanik birşey yok yavaşlaması çok saçma.
VedatA545G
Expert Level 4
Galaxy S
Kendi telefonu kötüleyen de ne bileyim 😂