cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Günceleme ilk izlenimler

(Topic created on: 3 weeks ago)
9 Views
AdarkKnight
Active Level 5
Options
Galaxy S
Güncelleme gelmemekte ısrar edince telefonu hiç sıfırlamadan verilerimi kaybetmeden odin sayesinde güncellemeyi yükledim.

Yazılım 

Yazılım genel olarak stabil. One ui 6 da gördüğümüz ara ara kasılmalar mevcut ama çok göze batmıyor. Zamanla düzelecektir.

Animasyonlar 

Animasyonlar çok akıcı ve yerinde. Göze çok hoş geliyorlar ve kullanım keyfini arttırıyorlar.
Sadece lockstar ile animasyonlu saat kadranları kullanıldığında, cihaz ilk uyandırılırken ufak kasılmalar yaşanıyor. Güncellemeler ile düzeleceğini umuyorum. 

Kamera

Kamerada bariz şekilde iyileştirmeler var. Bugün arkadaşımla seyahatte aynı telefonla aynı fotoğrafları çektik. Onun cihazı da S24U fakat oneui 6.1. Oneui 7 versiyonunda yapay zeka işlemesi daha iyi iş çıkarıyor. Özellikle fotoğraf düzenleme seçenekleri, yeni filtreler, videolardan film oluştururken yapay zeka sayesinde önemli anları otomatik algılayıp filme dönüştürmesi gibi özellikler hayran bırakıcı. 

Kamera arayüzü ilk başta zor ve karışık hissettiriyor ama alışılmayacak şekilde değil.

Pil

Pil sağlığında bir farklılık gözlemlemedim. Benim şarjım son zamanlarda hızlı bitiyordu(mart güvenlik yamasından sonra), hala aynı gibi. Tabiki bu cihazdan cihaza farklılık gösterecektir.

Nowbar

Nowbar çok kullanışlı ve estetik. Özellikle AOD ekranında müzik görüntüsü muhteşem. Ve şarkı değişirkenki animasyon AOD de devam ediyor. Nowbrief gelmedi malesef.

Şimdilik diyebileceklerim bu kadar. Güncelleme elinize ulaştığında en iyi şekilde deneyimleceksiniz. Ufak tefek hatalar canınızı sıkmasın. Her zaman güncelleme aldıkça daha iyiye gidecektir. Hepinize iyi forumlar.

image

image

image

image

21 Comments
ienes
Expert Level 4
Galaxy S
Knox sayacinda bir sorun yasadinizmi
0 Likes
AdarkKnight
Active Level 5