cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gördüğüm en kötü Samsung Tamir Servisi..

(Topic created on: 02-13-2023 10:23 PM)
261 Views
dp001
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Antalya Samsung servisi hali hazırda garantisi devameden S20 fe cihazımı tamir etiklerini belirtmelerine rağmen hala aynı sorunları yaşamaya devam ediyorum.

Hatta sorunlar daha da büyüdü.Artık arka ana kameram ışık süzmeli fotoğraflar çekiyor.Defalarca arka kameranın toz alma şikayetiyle götürdüğüm cihazım sözde tamirler sonrası daha kötü durumda.
Sevgili Samsung yetkilileri lütfen beni mağdur etmeyi bırakın!!!!
5 Comments
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Çok geçmiş olsun İzmir için de aynı şey geçerli aynı cihaz bende de var ön ve arka kamera bulanık çekiyor arka kamera özellikle metin çekimlerinde belli ediyor servise gram güvenim olmadığım için veremiyorum dünya para verip sorunla kullanıyorum cihazı dediğiniz gibi bu forumda da gördüm yine adam jak girişi için veriyor cihazı ama aldığında kamera lens mercek çizik geri alıyor ve yine götürdüğünde işlem yapılmamış kullanıma engel değil diye rezillik bunun yanı sıra ekran değişimine gidiyor lcd Ekran takılıyor orjinali amoled olan cihaza çok sorun teşkil etmiyorsa servise vermemek lazım bir dahakine Samsung alırsam bayide açıp bakıp öyle alcam
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Bu arada sonuç yoksa tüketici haklarına başvuru yapıp yeni cihaz talep edin mutlaka
dp001
Beginner Level 4
Galaxy S
E-posta yoluyla ve şikayet var sitesi aracılığıyla şikayetlerimi ilettim.Eğer mağduriyetim giderilmezse yasal yollara başvurmaktan geri kalmayacağım.
Frk12
Expert Level 3
Galaxy S
Kesinlikle sonuna kadar gidin umarım sorunsuz çözülür
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba dp001,

Yaşadığınız durumu incelememiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD