cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GÜNCELLEME

(Topic created on: 3 weeks ago)
30 Views
Tokyo_2134
Active Level 3
Options
Galaxy S

Gerçekten samsung şirketinin getireceği güncelleme cidden Apple 18.4 güncellemesi getirdi cihazlarına bizim daha Android 15 sürümün A harfi ortada yok

9 Comments
playboicarti
Active Level 6
Galaxy S
😂 dogru
0 Likes
ilkna
Active Level 4
Galaxy S
Birde halen mandaval kolpacılar var. Fiyat politikası Apple ile aynı olsa Türkiye de %50 Apple kayar herkes. Andorid tercih ise Sony ülkeden çekilmese güncelleme dahi veremeyen hele hele Türkiye ye dünyanın en son ülkesi olarak gören Samsung mu alınır dı.
Tokyo_2134
Active Level 3
Galaxy S
Orasını ben bilemem ama gerçekten SAMSUNG gözümden düştü hayatımda ilk defa Allah nasip etti alın terimle s24+ çagın son model telefonunu aldım 1 yılı dolmadı daha şuanda böyle yapıyorsa ilerleyen zamanlarda çıkaracağı sürümler ve telefonlarda nasıl sorun yaşayacaklar düşünmek bile istemiyorum
ilkna
Active Level 4
Galaxy S
Ülkede fiyat politikasından dolayı Samsung andorid içinde en çok tercih edilen sınıfa giriyor Apple ile fiyatı aynı seviyede olsa ki bu avrupada vs. Aynı seviyede emin olun pro max alır geçerdim. Birde Sony ülkeden çekilmese andoridde tek geçerdim. Samsung asla Apple kalitesine ulaşamaz.
0 Likes
Galaxy S
18.4 geleli çok oldu hemde baya çok adamlar 4 tane beta yayımladı bizzat kullandım ben hayatımda Apple kadar stabilize vir işletim sistemi görmedim batarya sorunu olmasaydı bırakmayacaktım
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
Kafam rahat beklemiyorum. Mayısın sonunda onuda ertelerler guncelmiyizden sürekli tarihleri firil firil değişiyor😂
0 Likes
Tokyo_2134
Active Level 3
Galaxy S
Benim hiç değişmedi
0 Likes
Hatukayhan
Active Level 1
Galaxy S
Apple şu anda 18.5 beta 2 de,Ui7 yi daha göremediğim için kıyaslayamam ama 14 pro ve 12 mini de beta sürümündeyim,ikiside gayet stabil ve iyi.Tabi 12 mini nin 14 pro ile aynı anda güncelleme aldığından bahsetmeme gerek bile yok.
0 Likes
taylanss
Beginner Level 2
Galaxy S
O kadar beta dan sonra nasıl sorun çıkıyor ilginç, samsung bunu hep yapıyor daha çok cihaz satmak için bilerek güncellemeleri uzatıyor, şu elma fiyat politikasını düzeltme hiç düşünmeden geçerim ki senelerin samsung kullanıcısıyım. Elma saat dahil hepsine aynı gün aynı saatte aynı dakikada güncelleme verirken biz de günceli takip edebilmek için her çıkan cihazı almak zorundayız
0 Likes