cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Frame Booster

(Topic created on: 07-20-2024 12:41 PM)
685 Views
ownarr
Active Level 6
Options
Galaxy S
Eklentiler bolumunde bulunan frame booster i.kullaniyor muyiz oyuna yararı var mı yoksa gereksiz bir eklenti mi?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S

Bilgisayarlardaki nvidia nın frame generation ve amd deki fsr 3 teknolojisi o yani sahte kare oluşturuyor 2 kare arasında böylelikle oyundaki fps artıyor ama bunun götürüsü gecikme süresinin artması ve hayalet ekran oluşturması. Yani oyunda ki fps sizin için yeterliyse açmana gerek yok

View solution in context

7 Comments
Solution
Galaxy S

Bilgisayarlardaki nvidia nın frame generation ve amd deki fsr 3 teknolojisi o yani sahte kare oluşturuyor 2 kare arasında böylelikle oyundaki fps artıyor ama bunun götürüsü gecikme süresinin artması ve hayalet ekran oluşturması. Yani oyunda ki fps sizin için yeterliyse açmana gerek yok

axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Kare oluşturuyor ve sahte karelerle dolduruyor. Eğer fps düşükse evet aç. Değilde kapalı dursun
ownarr
Active Level 6
Galaxy S
Pek manasiz geldi nedense :)
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Test sonuçlarına bakın internetten dlss veyahut fsrnşn. Samsung hangi teknolojiyi kullanıyor bilmiyorum. Ama fps artısı asırı fazla ona göre sonra demedi deme :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dls gibi yani ?
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Aynısı zaten dlss ve fsr gibi
MuhammetYuşa
Active Level 5
Galaxy S
Ben kullanıyorum. Ekrana yakınlaştırma-uzaklaştırma yapılan oyunlarda (ör.: Clash of Clans) grafik kalitesini %100 yapınca daha geniş bir alanı gösteriyor mesela. FPS için ne kadar etkilidir, net bir şey söyleyemeyeceğim.
0 Likes