Bu değer %100 görünüyor yani pil sağlığım 100 mü? View Post
Beyler Gta sa Hileli apk ındırıyorum Telefonunuzla uyumlu değil dio sorunu nedir Cihaz s25 ultra View Post
Hangisi daha iyi şuan Türkiye de satışı olsa Pixel cihazı alırmıydınız View Post
Lütfen okuyun arkadaşlar biraz uzun oldu ama Arkadaşlar s23 ultra piyasaya çıklaı 2.5 yıl oldu Ben satın alalı 2 yıl oldu Bu süreçte bir çok bug la... View Post
Merbaa şuan a34 kullanılıyorum ve kamerası çok kötü 🫠. Kamerası güzel olan ve de instagramda stroy atınca kaliteyi düşürmeyen bir şey... View Post
Cihazı güç tasarrufu modunda kullanırsam video ve fotoğraf çekim kalitesinde herhangi bir değişiklik oluyor mu? Bu akşam Tuğçe Kandemir konseri var,... View Post
Samsung galerimden buyuk videoları onedrive a yedekliyemiyorum çözümü nedir View Post
S24 fe cihazımda instagram,youtube gibi uygulamalarda video oynatırken kasılma oluyor neden oluyor ve nasıl çözebilirim? View Post
samsung orijinal 10000 mah kablolu ve magsafe destekleyen powerbanki var 1250 tl ye trendyolda alayım diyorum ama cok ısınıyor diyolar her powerbank o... View Post
User | Likes Count |
---|---|
689 | |
478 | |
366 | |
344 | |
341 |
User | Count |
---|---|
16 | |
15 | |
11 | |