cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Eskiden telefonlar çok güzeldi

(Topic created on: 04-02-2025 12:43 AM)
154 Views
returnoftheiluvatar
Active Level 5
Options
Galaxy S
Eskiden, yani 90'ların sonu ile Apple bir telefon üretinceye kadar telefonlar çok çeşitli ve güzellerdi. İlk telefonumu 2000 yılında aldım. Samsung SGH 600. Telsim sim kilitliydi. Yalnızca Telsim ile çalışıyordu. Aktif kapaklıyı. Arama geldiğinde kapağı açınca açılıyordu telefon. Küçüktü de. Oldukça hoştu. Sonra Ericson T10 kullandım. Sony Ericsson T100, Nokia 6100, 3200, 6600, 6630, Sony Ericsson w700, Hp ipaq 514, HTC Touch Viva, HTC Touch Mega 2, HTC Tattoo, HTC Desire Blackberry Bold 9780, Blackberry Torch 9860, HTC Desire, Nokia Lumia 800, Lumia 920 ve Apple 6... 

Liste böylece uzadı gitti. Iphone'a kadar her şey çok güzeldi. Her yeni telefon bir sürü yeni şey barındırıyordu içinde. Her bir telefonun kendine has şekli şemali vardı. 

Artık tüm telefonlar birbirine benziyor. Ne alırsak alalım, hepsi bir diğerinin aynı. Keşke her şey eskisi gibi olsa...
6 Comments
Galaxy S
Hiç tuşlu telefon kullanmadım ama elimde var birkaç tane tasarımları gerçekten özgün ve çok güzel
Galaxy S
Baktım şimdi sgh600 de güzelmiş😊
Galaxy S
Hele bir de pda dönemi vardı. Asus P526 vardı. Resmen muhteşemdi. İçimde kalmış birkaç telefondan biri. Bir diğeri Sony Ericsson M600... çok güzellerdi...
Galaxy S
Bende 3310 d900i birde sony ericsson un bir telefonu var
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Benim ilk teldfon e 250 di 10 yaslarında almıstım 2 el 60 tl ye AMA babamda antenli tokmak kafa vardı anten düsünce cekmiyordu 😅
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Eski zamanlar güzeldi. Ama teknoloji yoktu şimdiki hayat çok daha kolay.
0 Likes