Original topic:

En Risksiz Cihaz Önerisi

(Topic created on: 03-23-2025 09:38 PM)
109 Views
Rubyy
Active Level 7
Options
Galaxy S

Önceki gönderilerimde en üst model telefonlar için sizden öneriler rica etmiştim ve hepiniz yanıtlamıştınız tüm yanıtlar için gerçekten çok sağolun ♡. Ama şuanki süreçte bazı olaylar oldu ve bu fikrimden bir süreliğine vazgeçmek durumunda kaldım. Arkadaşımla yeni bir cep telefonu satın almayı düşünüyoruz ama hangi tür cihazın ödeyeceğimiz paranın hakkını vereceği konusunda endişeliyiz. Belki buradan deneyimli olan birileri bizleri aydınlatabilir. O yüzden size şuan arada kaldığım iki seçenek hakkında merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum:

1. EasyCep, Getmobil gibi yerlerden yenilenmiş bir amiral gemisi satın almak mı daha mantıklı,

2. Yoksa sıfır, orta seviye bir cihaz satın almak mı daha mantıklı?

NOT: Bütçe şuanlık maksimum ₺20.000

Tüm yanıtlar için şimdiden çok teşekkürler ♡

85 Comments
Rubyy
Active Level 7
Galaxy S
20K'nın üzerine çıkabileceğimi sanmıyorum ama yine de öneri için teşekkür ederim ♡♡♡
0 Likes
Galaxy S
A55 al. Kullanıcıdan öneri.
Rubyy
Active Level 7
Galaxy S
En öne çıkan özelliği nedir peki sizce? Merak ettim çünkü bu kadar kişi önerince yani 💀
0 Likes
Galaxy S
Öne çıkan özelliği değilde özelliklerini diyicem kendimce:
Metal kasa.
Ön kamera 32 Megapiksel. (Düşük ışık performansı gayet yeterli kameraların yıldızları bile çekiyor)
İşlemci iyi.
Suya karşı dayanıklı (5-7kez yıkadım bir kere su altı video çektim kamera denemesi yaptım.)
Stero hoparlör. Vb.
Rubyy
Active Level 7
Galaxy S
Bu cihazı gidip bir mağazada deneyeceğim. Öneri için teşekkürler ♡
Galaxy S
Rica ederim. 😊