cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Elveda Samsung, Merhaba Iphone

(Topic created on: 09-16-2024 11:47 AM)
492 Views
QUZEN
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bir ümit bu güncelleme ile Türkçe dil düzenlemesi yapılır diye beklemiştik ama samsung yine şaşırtmadı, şaşırtmadı diyorum çünkü bixy den aşina olduğumuz TR pazarını önemsememe politikasına aynı şekilde devam ediyorlar. O yüzden samsung benim açımdan bitmiştir.

20 Comments
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Söylenen tarih bu zamanlar değil ki. Buradaki arkadaşlar daha uzak bir tarihden bahsediyor
0 Likes
QUZEN
Active Level 2
Galaxy S
Resmi bir açıklama yok ki, insanlar sağdan soldan duydukları kesin olmayan bilgileri paylaşıyor. Herkes bir ümit bekliyor. Bu konuda en azından resmi bir açıklama olmalıydı.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Şarj konusunda seni delirtecek bir cihaz almamışsınızdır inşallah
0 Likes
QUZEN
Active Level 2
Galaxy S
Eskiye göre idare edilebilecek seviyedeler. Sorun olucağını düşünmüyorum. Tek sıkıntım boyutları olacak. S serisindeki kompaktlığı bulamıycam.
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
S serisindeki kompaktlik nedir?
0 Likes
QUZEN
Active Level 2
Galaxy S
S serisi boyut olarak benim için ideal ölçülerde. Normalde donanım olarak daha iyi olmasına rağmen plus ya da ultra serisi çok büyük olduğu için tercih etmedim.
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Bende bu yüzden s23 6.1 tercih ettim. Ama 6.1 boyutu iphoneda da var. Hatta ilk iphone çıkardı bu ölçüyü.
0 Likes
Kna76
Active Level 2
Galaxy S
Benim kullandığım son samsung teknolojisi s24 ultra olacak arkadaşıma televizyon lazım oldu ona samsung harici ne alırsan al dedim beraber gittik başka markalara baktık eşim dostum kendim herkese tavsiyem samsung dan uzak durun oluyor
Nidavellir
Active Level 5
Galaxy S
Bixby sanki tüm dünya dillerini destekliyor da bi Türkçe eksik şu eziklik kompleksi ne kadar zarar. Bxbiy in zaten en büyük zayıflığı dil desteği. Bunun Türkiye ile ilgisi yok. Türkçe destek ile ilgili vermiş olduğu resmi bir söz de yok.