FatihS22
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-25-2024 11:59 PM in
Galaxy S
Yaz aylarında malum cihazlar çok ısınıyor bu yüzden hem performans düşüklüğü hemde bataryanın hızlı bitmesi çoğu kişinin şikayeti öncelikle sadece yaz ayları için telefonu 60hz almakta fayda var hem ısınmasını düşürür performans kaybı olmaz hem de pil süresi artar kış ayları için hava soğuk olacağından çok ısıncağını sanmıyorum sonrasında gereksiz uygulamaları silmek arka planda Ram kullanıyorlar performansı etkileyebilir artıdan senkronizasyonu kapatmak zaten kapatmaya basınca orada yazıyor ne işe yaradığı , otomatik engelleyici ve uygulama koruması da kapalı kullanıyorum artıdan geliştirici seçeneklerinde günlük kaydedici arabellek boyutu kapalı yine geliştirici seçeneklerinde sistem izlemeye tıklayın oradan hepsini kapalı yapın good guardians kurabilirsiniz bunun da ısınma performans ve pile olumlu yönde etkisi var en çok şikayet olan s22 cihazında 7 saat ekran süresi alıyorum öncesinde 4 saat görüyordum en fazla sizde işinize gelenleri yapın veya hepsini de yapabilirsiniz.
3 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2024 12:00 AM in
Galaxy S
Örnek için .
sabırS22
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2024 12:33 AM in
Galaxy S
A50 kullaniyorum sadece günlük arabellek kullanimini kapattim diger ayarları zaten yapmıştım buda pil performansı ve bence kötü
FatihS22
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-26-2024 12:44 AM in
Galaxy S
Hocam oyun girince işin içine normaldir