cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran koruyucu

(Topic created on: 07-20-2023 05:33 PM)
147 Views
ds205
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba herkese ekran koruyucu kullanıyodum çıkardım. kamerayı engelliyordu aşırı. Koruyucu olmadan kullanmaya devam etsem bir şey olur mu? Eğer bi sorun çıkarsa da kamera kısmı açık ekran koruyucu satılıyor mu bilen var mı? İyi günler. 

5 Comments
emrah43
Active Level 4
Galaxy S
Ne olcak abartmayın dünya malı bu bu kadar önem vermeyin bi eşya için
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy S
Zamanla kılcal çizikler oluşabilir. Fakat ekran koruyucularda daha fazla çok belirgin çizikler olmasına rağmen önemsemeyenler ekran koruyucu olmadan kullanınca hafif belli olmayan çizikleri neden önemli buluyor anlamıyorum. Ben kullanmıyorum. Herhangi bir sorun yok. Ekrana sert bir cisimle dokunmadığınız ve düşürmediğin sürece sorun olmaz. Kamera bölümü açık ekran koruyucular var. İnternet'e telefonun markası ekran koruyucu şeklinde arat bulursun.
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy S
Telefoncuya götürüp taktır geneldr hro kamera yeri açık olur camların
0 Likes
_EFE_
Active Level 8
Galaxy S
Tabikide satılıyor
0 Likes
system32ExE
Active Level 8
Galaxy S
Absürt şekilde ekrana sert cisimler ile vurmazsanız veya çok yüksekten düşürmezseniz kırılma olmaz da, şu ince kılcal çizikler ne yaparsanız yapın %80 oluşuyor maalesef. S23 aldım anahtar ile aynı yere koymama rağmen veya farklı aşırı özen göstermeme rağmen 2.haftasın da kılcal çizik oluşmuş güneş altında belli oluyordu.