cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran Perdesi Özelliği Nedir Çok Kullanışlı Bir Özellik❗️

(Topic created on: 04-24-2024 11:38 AM)
1877 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

image
Bu özelliği kullanmak için good guardians indirip içindeki battery guardians'ı indirmeniz lazım.Bildirim panelinde dediğim özellik screen curtain olan anladığım kadarıyla mesela youtube'dan müzik açtın ekran kapanırken duruyor ya o özelliği açtığında durmuyor ekran kapalı haldeyken bile müzik hala çalmaya devam ediyor daha yeni denedim çok güzel bir özellikmiş.Geçenlerde instagramda bir hesapta daha öncede bu özelliği görmüştüm.Bu özelliği eklemek için bildirim panelindeki kalem sembolüne dokunun orada tam yazar düzenle kısmına basın orada sizde çıkacaktır.

Resolved!
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Önemli değil kardeşim. 😊 sağol Cansın. ❤️
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Sende Cansın kardeşim 😊❤️
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Gerçekten çok güzel ve yararlı bir özellik. Herkesi bilgilendirdiğin için teşekkürler. Daha önce görmüştüm ama cihazıma APK yüklemeye biraz çekiniyorum. Aldığımdan beri hiç yüklemedim hatta. Good Guardians'ı tam olarak nereden güvenli bir şekilde indirebileceğimi bilmediğim için pek yanaşmak istememiştim. Ama böyle giderse sanırım dayanamayıp indireceğim 😀
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim ne demek.Apk mirror güvenli indir gitsin biz korsan oyun falan indirmiyoruz 😁 ülkemizde desteklemediği için ücretsiz bir uygulamayı apk olarak indiriyoruz tavsiye ederim indirmeni pilini dahada uzun götürecek ayarlarda var.
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bu mu oluyor :)
Garanti olsun.Screenshot_20240424_152009_Samsung Internet_1000006376_1713961209.png
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Yada buradan atayım burdakilerin hepsi son sürüm indirebilirsin içinde bütün modüller var bende apk mirror'dan indirdim. https://quickshare.samsungcloud.com/9clfXtKRXlum
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Teşekkürler :) Quick Share'in böyle marifetleri olduğunu bilmiyordum.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim benim eski gönderime bak orada modüllerin ne işe yaradığını yorum olarak paylaşmışlardı :)
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bu modüllerin ne işe yaradığına dair bir gönderi var mı bu arada? İndirdim şimdi ancak işlevlerini bilmiyorum.
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Ha birde şimdi gördüm APKMirror'da Camera Assistant için güncelleme yama notlarında S20 ve S21'den bahsedilen yerler var. Tam olarak ne dediğini anlamadım ama yakında bize de geliyor olabilir. Belki 6.1 ile falan.Screenshot_20240424_154031_Samsung Internet_1000006385_1713962478.png