cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran Koruyucu

(Topic created on: 02-24-2021 03:40 PM)
953 Views
MehmetYalcnS24plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar Telefonumun ekran koruyucusu çıktı zaten düşmelerden dolayı ekranı da çatlamış değiştirmem gerek p-lastik koruyucuydu ekranı koruyor ama 1 sene dayanmıyor Temperli cam ve nano cam arasında kararsız kaldım Metin ve video incelemelerinde nanoyu daha iyi diyorlar ama yorumlarda nanonun kendini koruduğu ama telefonu korumadığı yönünde açıklamalar okudum Acaba sizin görüşleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir tecrübelerinize dayanarak Hangisi daha iyi yoksa gene **bleep** mi taktırmalıyım Yada sizin önerebileceğiniz başka alternatifler var mı Yardımcı olursanız sevinirim 

29 Comments
Galaxy S
Ekranın kavisli mi ? eğer kavisli ise sana öneririm nano olur ama kavisli depil ise kesinlikle temperli cam bulursan kavisli temperli cam onu tak sana önerim.
Galaxy S
kavisli derken tam anlamadım kenarlardan kıvrımlı, kavisli bir şekilde geliyor ama ekranı kastediyorsan düz Telefonum Galaxy S9
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy S
Benim ilk taktırdığım koruyucu temperli camdı 1 yıl kullandım ama ekranı küçük gösteriyordu bi de kalın duruyordu telefon ama korudu tabi telefonu yeğenim yere atıverdi bir gün kenarları çatladı hep elime batıyordu.Ben bir daha temperli taktırmam görsel olarak iyi durmuyor🙂Şu an ki jel sürülüp yapıştırılandan onda da çatlak var ama idare ediyorum😊Benim deneyimim bu şekilde🙂
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
tam isabetli yere düşmemiş seninki 🙂
o ekran gorning sayesinde ayakta duruyor
o filmler cizik gibi etkenlere karşı işe yarar.usteki film kirilip catlar ama alttaki gorning cam catlamaz kolay kolay
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy S
Ekranı yere gelecek şekilde düştü yere şlapp diye yapıştı😄😄Bişey olmadı o zaman şükür😊
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
o zaten kırılmaz ki ekranın yapışması.usteki film tuz gibi olsada alttaki gorilla kirilmaz.hele yandan kasaya darbe gelsin o zaman görürsün

bir rivayette ekrana takılan filmlerin alttaki gorilla cama baskı uyguladığı ve ekranın daha çok kirilma ihtilalinin arttığı yönünde

ben %100 bu rivayete inanırım ben asla film kullanmam.ekran zaten dayanıklı ve çizilmeye dirençli
Galaxy S
teşekkürler benim de jel sürülenden ama p-lastik, çatlayınca çirkin bi görüntü oluştıruyor hem de dayanıksız, bi bakalım Tekrar teşekkürler yorumun için
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy S
Rica ederim😊
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
gorning gorilla nın yakında ürünü çıkacak
gerçek çam patlamasına kırılmasına karşı
ürün geliştiriyor.telefonun ekranları gorning zaten.ektra camları koruyacak teknoloji geliştiriyor.piyasadaki hiç bir ekran koruması camın kırılmasını çatlamasını önleyemez 🙂