cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekranın kapanması

(Topic created on: 04-05-2024 01:58 PM)
1215 Views
alii666
Active Level 4
Options
Galaxy S
Galaxy s23 kullanıyorum, herhangi bir video izlerken ekrana dokunmadığım zaman ekran kararıp kapanıyor, normalde bu samsung cihazlarda herhangi bir şekilde ekrana bakıldığı müddetçe kapanmadığını duymuştum böyle bir özellik var mı varsa nereden açabilirim..
25 Comments
alii666
Active Level 4
Galaxy S
Bu açık olduğu halde kapanıyor 1712314970993.jpg
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Onu 1 dk ya çek hocam 30 sn içinde 1 2 defa gözünü algılayamadığı için kapanıyor 1 dk da algılar kapanmaz
alii666
Active Level 4
Galaxy S
Bende pilden tasarruf olsun diye yükseltmiyordum o zaman 1 dakikaya almak gerekecek
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Yani almayadabilirsin keyfin bilir gözünü algalayabileceği bir uzaklıkta ve açıda tutarsan da düzelir bence
alii666
Active Level 4
Galaxy S
Tamamdır deneyeceğim peki eğer algılama da sıkıntı varsa bunu nasıl kontrol edebilirim
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ana ekrana veya herhangi bir uygulamaya git telefon ekranına dokunma sadece ön kameraya bak hocam ekran süresi 30 sn ise 30 sn bak kararırsa problem olabilir pek öyle bir problem olacağını sanmıyorum ama dene yinede ha bide bunu yapmadan önce telefonu yeniden başlatıp ön kamera lensini silmen iyi olur gibi
OVNCSLMZ_A34
Active Level 7
Galaxy S
Bu özelliği açmak pil tüketimini artırırmı?
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar>ekran>ekran zaman aşımından görüntülerken açık tut butonunu açmanız lazım.
alii666
Active Level 4
Galaxy S
Açık olduğu halde kapanıyor, Instagram da video izlerken