cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Efsane geldi

(Topic created on: 09-04-2024 03:41 PM)
625 Views
GLXY_AI_S23_S24ULTRA
Expert Level 5
Options
Galaxy S
 Söyleyecek bi söz bulamadım, müthiş bir kulaklık, tek kelime ile mükemmel derecede ses kalitesi var ,iyi ki almışım 
image

Levent7
Active Level 3
Galaxy S
Değiştirdim hocam yine aynı. Başka bir kişi yüksek seste takip denerse belli oluyor dışa ses verdiği.
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
Dur deniyim sana yazacam kulandım yakınımdakilerden hiç ses çıkışı oldupunu duymadım şimdi direk deniyecem yanımda birine diyecem kulağını hata yaklaştırsın sana direk yazarım
0 Likes
Levent7
Active Level 3
Galaxy S
Tamamdır hocam beklemedeyim teşekkürler
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim 5 10 dk sonra sana dönğş yaparım
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
Denedim sana deneyimimi tek tek anlatacam kulağımı başkasının kulağına yaklaştırıken karşıdaki kişi müziği duyuyor ama müzük sesi ses verdiğin zaman aşma sınırı var ya kırmızı renk oluyor ben tam kırmzı olmadan tam altında dinliyerek yazıyorum şimdikimi yani bir ses artırma tuşuna bastınmı kırmızı oluyor ses seviyesindeki buds resmi son karlımdaki ile omuz omuza gelip kafamı onun kafası ile aynı hizaya getirerek yaptım duymadı ama bas ayarı olmadan ve müzik bas değilse müzik basa ve bas güçlendirmesinde depilsede duymuyor karşımdaki

Şimdi bus mizik bas güçlendirmesindeyken omuz omuza verip kafamı onun kafası ile aynı hizaya getirince karşımdaki sesi duydu bu arada bas güçlendirmede omuz omuza vermeme rağmen duyduğu için kulağıma yaklaştormadım o kişiyi çünkü hayli haylı duya ve son olar bas seviyesi kapalıyken ve bas müzük açıksa müziği bir artırında buds işareti rengi kırmızı olunca yani ilk kırmızı rente olunca da o kişi omuz omuza vermeme rağmen müziğin sesimi duyuyur

Yani anlıyacağınen fazla omuz mesafesindeyken bas ayarı olmadan müzik yüksek sesle dinlemezsen yani kulaklık işareti kırmızı altı olursa dışarı çıkmıyor müzik zaten ben yürüş yaptığım zaman yürüdüğüm kişilerle mesafem çok yakın değil omuz omuza vermeden yürüdüğüm için ses çıkışını duymuyorlar en fazla omuz omuza verdiğim zaman sesi duyuyorlar oda ya yüksek sesle dinlediğim müzikte oluyor yada bas ayarı yapıp bas müzik dinlediğimde oluyor benimki
0 Likes
Levent7
Active Level 3
Galaxy S
Hocam detaylı incelemenizi ve yorumunuz için çok teşekkür ederim, ben de kırmızı sınır olmadığı için en yüksekte denediğim halde oda da 2 3 metre mesafede başka kişi duyabiliyordu muhtemelen bütün budslarda aynı şekilde tasarımdan kaynaklı problem bilemedim. Şimdi beni tekrar aradılar başka bir servise göndermem için haftaya yine göndereceğim mecburen.
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
Seninki baya kötüymüş o zaman zaten bu kulaklıkların üretimi sorunluydu o yğzden baya bekletiler satışı arada demek ufak arzalar kaçmış farketmemişler sana denk gelmiş geçmiş olun
0 Likes
Levent7
Active Level 3
Galaxy S
Zaten önsiparişlerde benim hiç şansım olmuyor hocam artık bana hangi parti üretim geldi bilmiyorum 😃
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
😃 yok ben bilerek ön sipariş vermedim çok istedim vermek sonra dedim ya sonru çıkarsa bekledim ta satışa sundukları andan bir hafta sonra sipariş verdim
Levent7
Active Level 3
Galaxy S
En iyisini yapmışsınız hocam güle güle kullanın.
0 Likes