cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

E-sim ve fiziksel sim bir arada

(Topic created on: 11-30-2024 03:18 PM)
270 Views
Aytekinn
Active Level 8
Options
Galaxy S
Merhaba bugün S24 cihazıma e-sim aldım, yeni bir numara açtırdım ve diğer hattım da takılı (malum tek sim olduğu için) böyle bir durum ile alakalı bazı sorularım olacak.

1-) E sim ile fiziksel sim arasında çekiş farkı olur mu? 
2-) Telefonu sıfırlayınca e sim gider mi giderse nasıl düzelir? 
3-) Galaxy watch cihazım için başka cihazlarda arama ayarı açıktı ama e sim takınca "e sim yüklendi artık başka cihazlarda arama özelliğini kullanmak için wifi gerekir" gibi bir bildirim çıkıyor. 

image

Merakla Cevaplarınızı bekliyorum. 
7 Comments
Zafercan
Active Level 8
Galaxy S
Sadece 2. Soruya cevap verebilirim dostum. S23 ultra cihazımda yazılım attığımda bile gitmedi.
0 Likes
Aytekinn
Active Level 8
Galaxy S
Bana çünkü bayide gider fln dediler sonra fiziksel çıkartırsın dediler bilemedim geçmek zorundaydım da
0 Likes
Zafercan
Active Level 8
Galaxy S
Yok kral ben böyle bişey yaşamadım açıkcası. Sıfırdan yazılım kurdum hala duruyordu
0 Likes
Aytekinn
Active Level 8
Galaxy S
Teşekkür ederim❤
0 Likes
KDRMNZ
Active Level 5
Galaxy S
E sim kullanıyorum daha ucuz hemde bi **bleep** yok bana göre sim kart artık gereksiz ve saçma
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
3. Soruyu bende merak ediyorum. e-sim alacaktım.🤔
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Telefon sıfırlama yaparken e sim de kaldırılsın mı diye soruyor orayı işaretlersen siliyor iki sim arasında geçiş ilgili bir sorun olmuyo 3. Soru şöyle diğer cihazlarda arama yapmak için İnternet olması yeterli wifi veya mobil veri bende e sim olan numaram ile tabletten arama yapıyorum sorun teşkil etmiyor
0 Likes