S22 alınır mı View Post
S22 alınır mı View Post
Tüm islam aleminin müslümanların burada bulunan herkesin regaib kandili mübarek olsun inşALLAH ALLAH tekrarını yaşamayı kavuşmayı hepimize nasip... View Post
Ekran koruyucu parmak izini engellermi View Post
One UI 8 bu gün gelirmi bilen var mı View Post
Beyler sati ayarlıyorum ama saat şeklini kaydedince saat ayarladığım gibi olmuyor neden. View Post
S24 Ultra çalındı. Samsung find ile takip ediyorduk. Elimizde S9+ var evde yedek telefon olarak onu açtık hesabımızı girdik. Şimdi S24 Ultra yı... View Post
Arkadaşlar gerçekten pismanim bu telefonu aldim 1 aylik daha sarji su gibi gidiyor 60 hz ekrani 720 yapmisim guc tasarrufu acik bide View Post
Daha önce de yazmıştım ama tatmin edici bir cevap bulamadığım ve problemim hala devam ettiği için tekrar sormak istiyorum. Telefondan herhangi bir... View Post
ONE UI 8 ile pil performansı ekran süresi farklılık var kararlı bir pil performansı vermiyor ilginç 8 saat verdiği oluyor... View Post
Arkadaşlar maximum mobil kullananlar dikkat etsin uygulamada sıkıntı var Android cihazlarda aşırı pil tüketiyor arkaplanda sürekli açık şirkette... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1143 | |
| 1112 | |
| 644 | |
| 489 | |
| 373 |
| User | Count |
|---|---|
| 25 | |
| 10 | |
| 10 | |