cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

E SIM Aktifleştirme sorunu

(Topic created on: 05-29-2023 08:06 PM)
1608 Views
KuzeyBey
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba samsung s22 ultra 908u modeli cihazım var. Bugün vodafone dan e sim qr aldım ve fiziksel sim iptal oldu şuan e sim ekleme işlemini yapınca "Bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin." Diye uyarı alıyorum. Sorun nedir sizce ?

18 Comments
xlvidq
Beginner Level 4
Galaxy S
Merhaba, benzer sorunu Turkcell de yaşatıyormuş ancak ben bu konuya "paralel hat ya sa paralel yapıya sahip olan programların bir karmaşası olarak bakıyorum. Özellikleri ,kullandıkları veri yolu ve tabanı şirketlerce ve Android şirketince incelenirse bir mesafe alınır.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Benim bildigim sim 2 slotu fiziksel olarak boş kalmalı. E sim kullanılacaksa.
KuzeyBey
Active Level 1
Galaxy S
Hocam bu Amerika modeli tek sim fiziksel + e sim var **bleep** şuan zaten fiziksel olan boş
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/galaxy-esim-and-supported-network-carriers/

Lütfen unutmayın: eSIM hizmeti, cihazınız yukarıdaki listede yer alsa da menşe ülkeye bağlı olarak desteklenmeyebilir. Lütfen cihazınızın bölgenizde bu özelliği destekleyip desteklemediğini kontrol edin.

Yani amerikada desteklidir ama bi operatöre bağlı cihaz mı ki
KuzeyBey
Active Level 1
Galaxy S
Yo hayır sizin bahsettiğiniz t mobile kayıtlı seri o da s908u1 olarak geçiyor modeli ama benim elimde ki o model değil cihaz ve operatör e sim destekliyor zaten aldığım sorunun bir açıklaması da yok
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
E simlerde çekim gücü biraz düşüyor diye biliyorum en iyisi fiziksel kullanmak :)
KuzeyBey
Active Level 1
Galaxy S
Süresi dolduğu için e sim e geçmek zorundayım
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
E sim ekstradan süre vermiyor diye biliyorum çünkü şebeke için imei lazım. E sim de imei kullandığından ekstradan süre vermez. Umarım yanılıyorumdur. Iphonelarda da böyle. Esimin olduğu imei kullanmadıysan olabilir.
KuzeyBey
Active Level 1
Galaxy S
Hocam e sim için ayrı imei var zaten fiziksel sim için de ayrı imei yani 2 imei var bu cihazda