cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Duvar Kağıtlarının Kalitesi Düşüyor

(Topic created on: 09-15-2023 11:29 PM)
977 Views
MrPis4gor
Active Level 1
Options
Galaxy S

S21FE cihazım var. Ana veya kilit ekranında herhangi bir yerden indirdiğim resimler, duvar kağıdı olarak ayarlandığı zaman kaliteleri düşüyor. Resimlerin kendi kaliteleri yüksek. Bu sorun herkeste var mı? Varsa çözümü nedir ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba MrPis4gor,

Durumu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
8 Comments
sepyadam
Expert Level 1
Galaxy S
Duvar kağıdını seçtikten sonra dikey olarak seçmen gerekiyor. Ekranı kaydırdıkca resmin devam etmemesinden bahsediyorum. İllaki bir ayarı vardır ben Yandex Launcher üzerinden kullandığım için bilmiyorum normal ayar kısmını, ama dediğim gibi fotoğrafı dikey olarak ayarlamayı deneyin.
0 Likes
MrPis4gor
Active Level 1
Galaxy S
Dediğini gram anlamadım hocam. Biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim.
0 Likes
sepyadam
Expert Level 1
Galaxy S
1080 x 2400 çözünürlüğünde bir duvar kağıdı indirip dene. Yukarda anlattığım şey şu; indirdiğin duvar kağıdı yatay olarak uzun kalabilir ve duvar kağıdını uygularken, ekranı kaydırdıkca resimde hareket ediyor ya hani, bu çözünürlüğü düşürebiliyor. Fotoğrafı sadece dikey kesim olaral kullanmayı deneyebilirsin diyorum. Bakayım bende ki ayarlara bulup atayım. Yoruldum anlatmaya çalışırken
0 Likes
MrPis4gor
Active Level 1
Galaxy S
Uygulama olarak "Walli" kullanıyorum. Orada iki seçenek var. Ya resmi telefona indiriyorsun sonra galeriden duvar kağıdı olarak ayarlıyorsun, ya da direk uygulamanın "duvar kağıdı olarak ayarla" seçeneğini kullanarak duvar kağıdı yapıyorsun. İlkini yaptığımda kalite düşüyor, ama uygulamadan ayarladığım zaman kalite düşmüyor. Yani sorun denediğim resimlerde değil.
0 Likes
MrPis4gor
Active Level 1
Galaxy S
Şu şekilde farkı bariz şekilde anlayabilirsinScreenshot_20230915_235756_Gallery.jpgScreenshot_20230915_235724_One UI Home.jpg
0 Likes
sepyadam
Expert Level 1
Galaxy S
Onun ayarı yok tahmin ettiğim gibi baktım. Bu söylediğim sadece bir olasılık, başka bir nedeni varsa bilmiyorum.
0 Likes
Galaxy S
Hocam güncellemeden kaynaklı gitgide düşüyor cihaz ne olursa olsun mesela s8 in iyi hatırlıyorum çok canlı duvar kağıdı vardı geçenlerde kullandım çöp
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba MrPis4gor,

Durumu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes