cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Dosya erişimi izni verme sorunu.

(Topic created on: 02-14-2023 01:23 AM)
2197 Views
Salihbzcgl25
Active Level 4
Options
Galaxy S

Iyi günler . Otobüs simulator ultimate adında bir oyun oynuyorum . Skin yüklemek için dosya izni vermem lazım fakat izin seçeneklerinde dosya izni yok . Aynı sorunu emlakjet uygulamasındada yaşamıştım yardımcı olursanız sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Bu uygulama kaynaklı bir durum. İzin verilecek başlikları uygulama sunar. Telefondan da gördügün başliklara izin verme durumu gerceklesir. Uygulama gelistiricisine geri bildirimde bulunabilirsin. Telefon kaynakli sorun oldugunu dusunuyorsan incelenmesi icin hata raporu gonderebilirsin.

View solution in context

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Mevcut dosya yöneticisi erişemez. Google files yada Dosya yöneticisi + ile yapabilirsiniz. İnternete yönergeler mevcuttur.
0 Likes
Salihbzcgl25
Active Level 4
Galaxy S
Anlamadın galiba kardesim dosya yöneticisinden giremedim demiyorum izin listesinde dosya seceneği yok ugulamalar > Bus Simulator Ultimate > Izinler > Dosya erişimi olmasi gereken yerde yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Haa şimdi anladım. Bu uygulamada görülen bir sorun. Geliştiricinin düzeltmesi gerek. Ben skin yüklemek için sistem dosyalarına erişwmediğinizi sanmıştım.
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy S
Bu uygulama kaynaklı bir durum. İzin verilecek başlikları uygulama sunar. Telefondan da gördügün başliklara izin verme durumu gerceklesir. Uygulama gelistiricisine geri bildirimde bulunabilirsin. Telefon kaynakli sorun oldugunu dusunuyorsan incelenmesi icin hata raporu gonderebilirsin.
Salihbzcgl25
Active Level 4
Galaxy S
Sistemsel oldugunu düşünüyorum ben uyuşmazlık vardır uygulama arasında sebebi ise sadece oyunda olmadı emlakjet gibi uygulamalardada aynı hata alındı abimde samsung kullanıyor ondada aynı sorun oluştu fakat diger markalarda olmadı one ui ile uygulama arasindaki uyuşmazlık dan olduğunu düşünüyorum geri bildirim göndermekte fayda var