cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dil paketi

(Topic created on: 09-25-2024 11:25 AM)
330 Views
avarilsuha
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

S24 Ultra telefonum son güncellemeden sonra çevir uygulamasında ki Türkçe dil paketini kaybetti. Türkçe paket gelecek mi/eski sürüme nasıl dönerim?

6 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bu yıl sonuna dogru gelecek deniliyor yapay zeka turkce birlikte
0 Likes
Tsey
Active Level 4
Galaxy S
Güncellemeden önce türkçe dil paketinizmi vardı?Yani türkçeden örneğin ingilizceye çeviri yapabiliyormuydu telefon?
0 Likes
avarilsuha
Beginner Level 2
Galaxy S
Evet. İki ay öncesine kadar kullandığım Note20 den geçiş yapmıştım ve S-pen çevir fonksiyonu Note20 de olduğu gibi sorunsuz çalışıyordu. Bu hafta gelen güncellemede Türkçe paket kayboldu.
0 Likes
Tsey
Active Level 4
Galaxy S
Bende s20 fe den s24 e geçtim s20 fe de metin çevirisi yapabiliyordu ancak sizin gibi güncelleme sonrası metin çevirisinde türkçe dil desteği kayboldu çeşitli forumlarda 2024 yılı bitmeden yapay zeka için türkçe dil desteğinin geleceğinden bahsediliyor şu anda türkçe dil desteği yok ne yazıkki
0 Likes
avarilsuha
Beginner Level 2
Galaxy S
Daha önce dil paketleri listesinde Türkçe'de dahil olmak üzere çok fazla dil paketi vardı. Ancak bu son güncelleme ile sadece Türkçe kaybolmakla kalmamış pek çok dil paketi de ortadan kalkmış. Anladığım kadarıyla yeni güncelleme ile telefon çeviri işinde yapay zeka tabanlı hale gelmiş ancak yapay zekanın henüz Türkçe dil desteği yok. Türkçe dil desteğini koymadan yeni güncellemenin gönderilmiş olması kusurlu bir hizmet gibi görünüyor.
0 Likes
Tsey
Active Level 4
Galaxy S
Dünyanın en zor dillerinden biri olarak kabul edilen 44 sessiz 32 sesli harften oluşan tonlamada bile farklılıklara dikkat edilmesi gereken tayca var ama türkçe yok heralde bizim dilimiz çok daha zor diğer ülkelere nazaran, kallavi fiyatlara telefonlar alıyoruz bir sürü özelliği var ama dilimizi desteklemediği için kullanamıyoruz bizi düşünerek başka dilleri öğrenmemiz için teşvik politikası sanırım 😀
0 Likes