כפי שרשמתי תוך זמן קצר אחרי נסייני הבטא כל משתמשי קוריאה יקבלו את העידכון של OneUI 8. אז העידכון כבר יצא, הוא שוקל 3.9 גיגה: View Post
כפי שרשמתי תוך זמן קצר אחרי נסייני הבטא כל משתמשי קוריאה יקבלו את העידכון של OneUI 8. אז העידכון כבר יצא, הוא שוקל 3.9 גיגה: View Post
היי חבריםלפני הרבה זמן ביטלתי את העוזרת הדיגיטלית... היטם כשג'ימני באמת מתפקדת אני לא מצליח להחזיר אותה לתפקד אלה רק כאשר אני לוחץ עליה....בהשכמה... View Post
זהו, בקוריאה התחילה הפצה של oneui 8 רשמי. ללא הפתעה, הקושחה שלי ושלהם זהה לחלוטין. בקרוב בישראל? View Post
בוקר טוב לכולם.בימים האחרונים שמתי לב ששגרות שעשיתי פשוט לא נכנסות לפעולה.כשאני נכנס להגדרות ואז למצבים ושגרות זה פשוט תקוע איזה חצי דקה על ה4 נקודות... View Post
היי , זה שוב אני לצערי כל דרכי הפתרונות הצדדיים כגון ניקוי מטמון לכבות always on display להפעיל חיסכון בסוללה להוריד מהירות מסך של 120 ל - 60לכבות... View Post
https://apps.apple.com/us/app/backgammon-classic-board-live/id544018782 View Post
איך אני משנה תתוכנית שלי ב netflix לשנההמנוי מסתיים רק 13 אוקטבר View Post
שלום לכולנוחושב לרכוש את פולד 7 החדש של סמסונג.מבקש התייחסות לגבי יתרונות, חסרונות, ביצועים וכדומה.מבחינתי הרצון נובע מהיתרון של מכשיר אחד שהוא טלפון... View Post