Original topic:

Deprem uyarısı çalışmadı

(Topic created on: 04-23-2025 08:39 PM)
109 Views
sakarkedi
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar Samsung s23 telefona sahibim telefonumda deprem uyarı sistemi açık ve bana bağlı olarak diğer açık olması gereken her şeyde açık iki kere kontrol ettim ancak bugün İstanbul'da yaşadığımız depremlerin hiçbirinde benim telefonum deprem uyarısı vermedi başka bu şekilde İstanbul'da yaşayıp deprem uyarısı almayan arkadaşlar var mı 

14 Comments
Daisy26
Active Level 9
Galaxy S
Konumun açık olması gerekiyormuş bende konum açık değildi o yüzden bende almadım uyarı şimdi açtım Konumu hiç kapatmicam inşallah bir daha olmaz ya 😔
Asilemflip6
Active Level 6
Galaxy S
Bana geldi hocam uyarı ama telefon uzaktaysı göremedim ne yazıkki iyi salladı🙏
0 Likes
takcay
Active Level 7
Galaxy S
Bana google play hizmetlerinden bildirim gelmiş 12.49' da bildirim geçmişinden baktım. Ama telefon sessizde olduğu için ben görmemişim. Böyle önemli bir uyarının telefon sessizde olsa bile sesli gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Google play hizmetlerinin tüm bildirim izinleri sesli olacak şekilde ayarlı. Yarın bu durumu uzaktan erişimde söyleyeceğim.W8fakslw6G.jpg
0 Likes
takcay
Active Level 7
Galaxy S
Ayrıca çok yüksek ses çalacak şekilde bildirim geldiğini de biliyorum erken uyarı sisteminde, o şekilde ne Adana' da yaşadığım depremde ne de İstanbul' dakinde çalıştı. Tüm ayarlarım, konum vs. her şey o zaman da açıktı şimdi de açık.
0 Likes
sakarkedi
Active Level 3
Galaxy S
Konum açıktı, anlamadım
0 Likes