kapatildi12
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar selam,
Başlıktaki konuya hızla geçiyorum ve basliyorum; öncelikle cihazdan bildirim almak isteyen kardeşlerim için şöyle yapın
Cihazdan uyarı alma
+ ilk olarakayarları açın daha sonragüvenlik ve acil durum seçeneğine basın
+ daha sonra ekranda gördüğünüz gibi ilk olarak
+ tibbi bilgilerinizi girin girinki herhangi bir afet olayında ekipler telefonunuza ulaşsın ve kilit ekranından bilgilerinize erişsin.
+ acil durum kişileri seçeneğinden de yine ekipler acil durumlarda kişilerinize erişim sağlayıp yakınlarınıza bildirsin.
+ deprem uyarıları seçeneğinden bildirim alabilir **bleep** olarak bulunduğunuz bölgeden uyarı alabilirsiniz.
+ acil durum konum hizmeti ve kablosuz acil durum uyarıları bu seçenekler de acil durumlarda cihazdan uyarı almanızı sağlayacak ayarlar mevcut.
Uygulamadan uyarı alma
Arkadaşlaryalnızca ve yalnızca Devletin uygulamaları ve AFAD uygulamalarını dikkate alınız. Benim size önerdiğim ve kendimde kullandığım uygulama olanRasathane uygulamasını öneriyorum
+ bu uygulamayı indirip gerekli izinleri de verdiğiniz taktirde sizlere nerede hangideprem, sarsıntı olduğunun bilgisini verecektir.
+ AFAD uygulaması olan bu uygulamayı da indirmenizi ve olası afet alanındaAFAD birimlerine yardımınızı iletebilirsiniz.
* Lütfen devlet makamları dışında veya resmi kurumlar dışında kimseye itibar etmeyiniz ayrıca bağışlar nasıl yapılır adlı postuma bakıp AFAD'a nasıl bağış yaparsınız bulabilirsiniz linki aşağıda mevcut.
Teşekkürler...
1 Comment
kapatildi12
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-12-2023 05:36 PM in
Galaxy S