cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Değişim kampanyasi

(Topic created on: 04-06-2023 11:28 AM)
448 Views
Mügee
Active Level 3
Options
Galaxy S

9 günlük s22 macerami sonlandirip s23 almayi dusunuyorum. S22yi aldigim gunden beri sarj problemi yasadim ve daha once sorunu cozumlenmis gormedigimden bir an once elimden cikarmayi dusunuyorum. Arastirmadan aldigim icin pismanim.

Soyle ki malum samsung degisim kampanyasinda 13.000+4000 fiyat veriliyor. Henuz 9gunluk telefon icin 13binden daha dusuk fiyat verme durumlari olur mu sizce? Bu isten mumkun oldugunda az kayipla kurtulmak istiyorum.

14 Comments
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
S23 kullanicilarinin sarj ile ilgili yorumlarina baktim simdi. Genel olarak ozellikle 22den 23e gecenlerin Android 13 olsa dahi memnun olduklarini gordum. 1 gun idare etse benim icin yeterli
umudolski
Active Level 2
Galaxy S
kesin olarak 1 gün gidiyor diyemem ama telefon baya iyi a70den geçtim ben
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Eğer İnternetten aldıysanız 14 gün içinde iade seçeneğinizi kullanıp iade edin fatura tutarini alırsınız.
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Mediamarkt magazadan aldim. Acip kullandigim icin servis problem bulmadiysa iade edilemiyor diye biliyorum ben
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Servise götürme ben iade etmek istiyorum falan de belki iade alırlar
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Bir şansımı deneyeyim. Tesekkur ederim.
ahmett06
Active Level 2
Galaxy S
Bende s20 fe değişim kampanyasından gönderdim 5 gün oldu hala dönüş yapmadilar fiyatı ordakini baz alıyorlar ama bakalım ne kadar yatıracaklar
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Ekranda belirttigimden farkli bir sorunu oldugunu dusunmuyorum daha 9gunluk telefon ama saglari sollari belli olmaz malum. Fiyati kabul etmedigimde yeni aldigim telefonu iade edebilir miyim diye sordugumda sim kart takilmamis ve koruma bantlarinin cikarilmamis olmasi gerektigi belirtildi. Telefon kullanmadan da bekleyemem o kadar. Bir sure takipteyim bakalim.
ahmett06
Active Level 2
Galaxy S
Telefonu almış bulundum +4000 destek olduğu için faydalanmak istedim pişman değilim ama giden telefonumda servisten ekran ve pil değişimi yapılmıştı kasayla beraber sıfır sayılır memnuniyet açısından değerlendirilirse güzel olur :)