cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Dayanamadık

(Topic created on: 3 weeks ago)
68 Views
areyousure
Active Level 10
Options
Galaxy S
Haber maber yok kurayım dedim. Umarım knox atmamıştır. Nasıl bakarım? Download mode arayüzünde knox ile alakalı birşey göremedim.

EklemeBoş güncelleme beklemeye değmez diyenlere inanmayın. Kesinlikle 6.1 ile dağ kadar far.k var. Kurduğuma çok memnunum. Bir sorunum da yok knox ile alakalı şuan. Bir arkadaşın isteği üzerine detaylı bir pil testi gerçekleştirip konu olarak paylaşacağım.
image

Ruan_Mei
Active Level 4
Galaxy S
Tablete root atarken altıma yapmıstım korkudan resmen 😂
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
😂😂😂
0 Likes
keepguard
Active Level 5
Galaxy S
Kanka sifirlamadan bu iş oluyor mu rom dosyası bende de var cihaz s24fe
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Valla sıfırlamadan yapan da var. Ama benim kuruduğum rom vietnam romu. Ondan dolayı csc değiştirmem gerekti. Değiştirmeden yaparsan problem olur. Değiştirince de cihaz bootlopa giriyor. Öyle problem var yani anlayacağın 😕
0 Likes
keepguard
Active Level 5
Galaxy S
Tr romundan direkt geçişte ben prism hatası aldim csc değiştirmiştim ama odinle değil samfw programından
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Csc'yi odinle kursanız daha iyi olur bence. Samfw ile değiştirince ne **bleep** ediyor bilmiyorum ama csc dosyası 100mb lık dosya. Yani yapmak istiyorsanız yedeğinizi alıp yapın. Hem beta olduğundan veriler üstüne romu kurmak bence daha kötü deneyim yaratabilir. Kurulum benim iki buçuk saatini aldı.
0 Likes
keepguard
Active Level 5
Galaxy S
Beta rom mu kurdun sen telegramda sızan romlar değil mi
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Evet beta romu ama telegramdan değil. Site linkini özelden atarım isterseniz. Paylaşım yasakmışmış normalde de.
0 Likes
TitanGlobal
Active Level 3
Galaxy S
Merhaba,
Eğer One UI 7’yi yüklemek için cihazına EUX (Avrupa) bölgesi yazılımı kurduysan ve sadece resmi Samsung yazılımını Odin ile yüklediysen, için rahat olsun:
Knox sayacı artmaz (Knox Warranty Void = 0x0 olarak kalır).

Knox sadece şu durumlarda artar:

Root atarsan

Custom recovery (TWRP gibi) kurarsan

Modifiye edilmiş yazılım yüklersen

Download Mode’da Knox bilgisi bazı cihazlarda görünmeyebilir. Bu durumda da genelde Knox hâlâ sağlamdır, çünkü resmî yazılım kullandın.

Saygılar 😊
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Sideload ile kurdum hocam. Vietnam csc si kurdum odinle. Sonra cmd ile romu kurdum.
0 Likes