cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

DEX İçin One UI 7 Windows Desteği Kaldırılmış

(Topic created on: a week ago)
44 Views
krwlng
Active Level 4
Options
Galaxy S

One UI 7 ile Samsung DEX Windows uygulaması artık çalışmıyor.

Hiçbir geçerli sebep olmadan One UI 7 ile DEX Windows uygulaması desteği kaldırıldı. Sundukları gerekçe ise Windows Phone Link uygulamasının kullanılmasının daha sağlıklı ve kararlı olacağı. Dex ile Phone Link tamamen farklı şeyler, sırf microsoft ile olan anlaşmaları yüzünden telefon içeriğini bilgisayar üzerinden yönetip masaüstü deneyimi yaşamamızı engelliyorlar. Windows'un çok fazla yatırım yaptığı Phone Link, Dex olduğu sürece samsung kullanıcıları tarafından çok fazla tercih edilmedi, bunu önlemek ve kullanıcıları Windows sistemlerde Phone Link'e bağımlı hale getirmek için Dex uygulamasını sonlandırdılar. Kullandığım ve faydasını gördüğüm bir uygulama olduğu için beni çok olumsuz etkiledi bu durum.

6 Comments
ErenG09
Active Level 8
Galaxy S
Kalem desteğinin kalkması gibi bunu da kaldırdılar.
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
One ui 8 ile geri gelecek
0 Likes
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy S
One ui 8 ile geri gelecek
0 Likes
krwlng
Active Level 4
Galaxy S
Google android içerisine dex benzeri bir yazılım ekleyecek biliyorum, fakat samsung bu kısımda dex için Windows desteği vermediği sürece android'in verdiği programı da kullandırtmaz diye düşünüyorum, büyük paralar dönüyor Microsoft'a samsung arasında.
0 Likes
Galaxy S
Fanboylar bunun mantıklı olduğunu açıklamaya gelirler şimdi. Samsung her geçen gün bağımsızlığını Google ve Microsoft'a daha fazla teslim ediyor
Citos
Active Level 7
Galaxy S
Nefret ediyorum Microsofttan, bi şirket yaptığı herşeyi mi eline yüzüne bulaştırır ve insanları zorla yazılımlarını kullanmaya zorlar. Alternatif olsa asla windows kullanmam.