cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Dış ses

(Topic created on: 04-16-2025 09:25 PM)
64 Views
haqanyabu
Active Level 2
Options
Galaxy S

Galaxy S25 plus da telefon konuşması esnasında benim bulunduğum ortamdaki dış seslerin karşıya gitmesini nasıl engelleriz?

Huawei 5i bluetooth kulaklıkta konuşurken çok fazla dış ses gidiyor.
14 Comments
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Kulaklıkta yoksa o özellik yapamazsın bence ama telefonda var diye biliyorum konuşurken telefonda o ayar açıksa dışarı sesini almaz
0 Likes
haqanyabu
Active Level 2
Galaxy S
Kulaklıkta o özellik var. Ama telefonda o özelliği nasıl aktifleştiebilirim bilmiyırum
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Huaweinin resmi uygulamasını indirdinizmi
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Belkide oradan bir ayar açmanız lazım ai life diye biliyorum ve play storeda yok galiba huaweinin google ile anlasma bozuklugu yuzunden chrome üzerinden huaweinin resmi sitesinden indirip bağlantılarını yapsanız kulaklık ile
0 Likes
haqanyabu
Active Level 2
Galaxy S
Al life uygulamasını ne google'den.ne chrome'den indirilmiyor. Telefon sadece play store ve ya galaxy store den indirebilirsin diye uyarı veriyor ama ne play store de ne de galaxy store de al life uygulaması çıkmıyor
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Senin bilinmeyen uygulamaları yükle seçeneği açıkmı kapalımı
0 Likes
haqanyabu
Active Level 2
Galaxy S
Chrome ve galaxy store açık ama storede çıkmıyor chrome de çıkıyor yükle diyorum ama indirildi diyor telefonda uygulama görünmüyor. Sanırım samsjng bayiine gitmem gerek inşaallah çözerler
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Huawei app marketi indir önce oradan dene
0 Likes
Sm21fe
Active Level 7
Galaxy S
Huaweinin kendi uygulama mağazası oradan chromedan indir mağazayı oradanda ai lifeı indir
0 Likes