Stabil One UI 7 🥹 View Post
Stabil One UI 7 🥹 View Post
Telefonu ilk aldım zamanlar çok hızlıydı fakat zaman geçtikte telefonum kapatıp açtıktan, ana menüde gezinirken veya özellikle kamerayı açtığım zaman... View Post
13 mayıs. Uyarı: Hangisi diye sormayın ve ismini de yazmayın; gönderiyi siliyorlar. View Post
konudan da belli yani artık cılkı çıktı bu işin. one ui 7 her ne kadar nisan mayıs arasında dağıtılacak olsa da yeni çıkan modellere şak diye... View Post
Arkadaşlar merhaba bir tanıdığım iphone dan sıkılıp samsung s25ultra ya geçti. Bana özellikleri söyledi. Samsung un sattığı 45watt şarj aleti 45watt... View Post
Merhabalar, OneUI 7 ile gelen cihazlarda pil döngüsü görmek mümkün olmuş artık, yıllardır iPhonelarda olan çok faydalı bulduğum bir özellik. Fakat... View Post
Snapdragon 8 Elite 2. Gen - Geliştirilmiş 200 MP ana; muhtemelen kaldırılmış telefoto, yeni değişken telefoto ile - Daha parlak M14 (veya M15)... View Post
Merhaba. Toplantı için kayıt almıştım. Gayet akıcı ve çevresel seslerden uzak 2 dk uzunluğunda bir ses kaydı. Yazıya dönüştürmek istediğimde dil... View Post
Halihazırda one uı7 kurulu bir s23 kullanıyorum nedense kamera tatmin etmiyor arada kaldığım cihazlar var S25 edge İphone 16 /15 pro S24... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1370 | |
955 | |
712 | |
575 | |
575 |
User | Count |
---|---|
31 | |
19 | |
16 | |