cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihazlarımın bekleme modunda çok şarj tüketmesi

(Topic created on: 03-13-2024 10:00 PM)
1268 Views
Mechanist28
Active Level 3
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba. Bu samsung cihazlarında kronik mi bilmiyorum ama hem s9 ultra tabletim hem de s24 ultra cihazım cihazı kullanmazken çok şarj tüketiyor. Örnek vermek gerekirse tablet 1 gün boyunca hiç kullanmayayım tam %20 şarj yiyor. Bu kesinlikle normal değil. Aynı şekilde telefonu da gece şarjdan alıyorum sabah %96 lara düşüyor. Bunun bir çözümü var mı. Gerçekten özellikle tabletim can sıkıyor. Aynı şekilde huawei tabletim var. 3 gün kullanmadım şarj %100 de duruyordu. S9 ultra 4-5 günde şarjı bitiyor malesef. Hard reset atsak düzelir mi bilmiyorum. Cihaz zaten yepyeni. 
17 Comments
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
3 gün kullanmadan nasıl %100 de kalıyor asıl huawei de problem var benim de huawei matepad 11.5 tabletim var ama 1 gece bırakıyorum %3 4 gitmiş oluyor (otomatik senkronizasyon açık değilse kalabiliyor oto senk. Açıksa mümkün değil)
0 Likes
Mechanist28
Active Level 3
Galaxy S
Huawei matepad 12.6 pro bendeki gerçekten de kalıyor 2 gün ekranı açmayayım kesinlikle 1 şarj bile düşmüyor. 3. Gün belki 1-2 düşer. Hatta biraz video izledim şarjı düşürdüm tekrar 1 gün sonra açtım ekranı baktım şarj düştüğü yerde hala. Bekleme modunda hiç şarj yemiyor. Ama samsung inanılmaz şarj yiyor. Hadi günde yesin 3-5 anlarım ama %20 şarj yemesi nedir ya anlam veremedim.
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
evet kesinlikle doğru ipad cihazımda şarjı 100 yaptığımda çok uzun süreler 100de kalıyor beklemede neredeyse hiç şarj gitmiyor ama s23 bir gecede %4 harcıyor
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Aynı sorunu yaşıyorum s23 kullanıcısı olarak. Durduk yere şarj gitmese gerçekten her şey on numara olacak. Ben buna dair pek çok hata raporu gönderdim. Siz de gönderin. Aynı sorunu yaşayan insan sayısı fazla
0 Likes
Mechanist28
Active Level 3
Galaxy S
O kadar güncelleme yapılıyor şu sorunu çözmemişler mi hala. Snapdragondan kaynaklı da olabilir. Oldum olası snapdragonu beğenmiyorum batarya performansı olarak. Mesela huawei kirin işlemci bu konuda inanılmaz verimli. Cihazlarımı beğeniyorum ama şu şarj konusu canımı **bleep**.
0 Likes
Galaxy S
Benimde A34 tam tersi kullanırken gidiyor özellikle %85 -25 arası hızlı gidiyor ama %100 den 25 e daha uzun gidiyor gibi nedense
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
OAD açıksa kapatın öyle deneyin AOD şarj yer bir de size teknik bilgi vereyim bunu size hiç kimse söyoemez

Kullandığınız operatör sizin sarjinizi çok etkiler bulunduğunuz yerde şebekeniz iyi çekmiyorsa şarjiniz su gibi gider özellikle türktelekom ve vodafone
0 Likes
Mechanist28
Active Level 3
Galaxy S
Aod yarı açık yani ekranda kapalı tek tıklayınca açılıyor. Operatörün yediğini biliyorum. Ama bu duruö tablette de fazlası ile olduğu için cihazın kendi yazılımı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 ultra için konuşuyorum sabaha kadar %4 yemesi fazla en fazla %1 %2 yemesi lazım ters giden bişeylerin olduğu belli şöyle deneyin uçak moduna alın deneyin yada wifi araması alın öyle deneyin bakalım operatör mü kaynaklı öğrenmiş olursunuz
0 Likes