cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Chatgpt ye türkçe bixby gelirmi diye sordum

(Topic created on: 12-10-2024 05:55 AM)
282 Views
mertys
Active Level 7
Options
Galaxy S

Chatgpt ye mümkün oldukça net cevaplar almaya çalıştım tahminde bulunmasını istedim.

Yapay zeka teknolojisini kullanırsa bixby türkçe dil desteği gelme olasılığı %30 yada 40 

Yapay zeka altyapısını kullanmazsa eğer gelmicek😁

Sonuç olarak kendi düşüncem yapay zeka altyapısını kullanıp türkçe dil desteği ekleme olasılığı yüzde 30 40 ise türkçe bixby gelmicek.
Ha buarada ben zaten türkçe bixby olacak diye bi beklentim olmadı😊

Sizin bu chatgpt tahmini hakkında düşünceleriniz neler ?

image

11 Comments
medemen
Active Level 8
Galaxy S
Haklı
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Evet bende hak veriyom 😊
0 Likes
flora_
Expert Level 5
Galaxy S
Haklı bence
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Aynen katılıyorum 😊
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Yapay zeka bile türkçe bixby gelmicek diyor 😅😁
Unkn6wn
Active Level 4
Galaxy S
Okuduğum kadarıyla Bixby'nin yerine Gemini gelecek gibi. Burada yazdığım formda yazıyor. https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Samsung-Gemini/td-p/17593982?src=ShareByUserCM
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Umarım geminiyi öyle sadece güç tuşuna atayıp bırakmazlar inş gelecekse harika olur ama yapacaksalar telefonu kontrol etmesine nakadar izin verecekler siri gibi bixby gibi gömülü birşekilde tam entegre şekilde olacaksa tadından geçilmez 😊
thracianS24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Chatgpt bile gelmez diyor ya öğrenmiş samsungu o da .Bu güne kadar gelmediyse şimdiden sonra gelebileceğine ihtimal vermiyorum keşke samsung beni yanıltsa da ama nerde
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Samsung un bixby felaketi bir yana dursun yeni özelliklerini türkiye pazarına geç kullandırması yada beta programlarını katıldırmaması can sıkıcı.
Halbuki çokta severek kullanıyorum bu zamzungu.