cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro

(Topic created on: 05-02-2025 11:25 PM)
48 Views
Mmtpk
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba buds 3 pro almayı düşünüyorum anc ve ses kalitesi nasıl?

26 Comments
Galaxy S
Anker soundcore liberty 4 nc aldım müq ötesi sesi bassı var denemeye değer 😊
Batuhan-S24FE
Active Level 7
Galaxy S
Bende buds 2 var ses kalitesi çok iyi gürültü engelemeside yeterli bence sormana bile gerek yok kalitesini şarjı benimkinin kulaklık tek başina 5-6 saat gidiyo kutu 2 kere daha fuleyebiliyor
_256ms
Active Level 4
Galaxy S
Gayet güzel, 90lardan kalmış gürültülü izmir metrosunda bile anc sesi sıfıra yakın kesiyor, ses kalitesi iyi. Sadece aldıktan 2 ay sonra birinde cızırtı başlamıştı garantiye verdim gün içinde yenisini verdiler
MehmetAyten
Active Level 6
Galaxy S
Eğer güçlü bas ve güçlü bir ses deneyimi istiyorsanız kesinlikle uzak durun. Ben aldım, ertesi gün iade ettim. Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve kulaklıklara ciddi para harcamış biri olarak yazıyorum. ANC önemliyse Sony, Sennheiser; bas ve ANC önemliyse Oppo Enco W31 kullanıyorum, acayip muhteşem bir kulaklık. ANC çok önemli değil, temiz ses olsun ve bas tatmin edici olsun derseniz Apple AirPods Pro 2, daha sonra JBL öneririm. Yine ANC çok önemli değil ve silikon uç rahatsız ediyorsa Apple AirPods 4 öneririm.

Benim şu an Oppo Enco W31, Apple AirPods 4 ve JBL Tune Beam 2 var.
Galaxy S
Sony keşke satılsa MEDİAMARKT gibi yerlerde bak gene duygulandım
Batuhan-S24FE
Active Level 7
Galaxy S
Hocam abartıyosunuz gibi bende kulandım dediğiniz kulaklıkları çok bir farkını göremedim
MehmetAyten
Active Level 6
Galaxy S
Müzik kulağı, kişiye göre değişir. Ben baslı ve temiz müzik tercih ediyorum, genelde ücretli ekolayzer programları da kullanıyorum. Dinlediklerim, kullandığım kulaklıklar arasında bunlar çok iyiydi. Samsung kulaklıklar ise asla iyi değil.
Batuhan-S24FE
Active Level 7
Galaxy S
Tabiki tercih meselesi ama ben şuan kulandiğim kulakliği yarıdan fazla seste dinleyemiyorum heleki son ses de gürültü engeleme açık olmasa bile dinlemenin imkanı yok ses kalitesi hakında daha iyi markalar vardır ama ses yüksekliği fazlasıyla yeterli
MehmetAyten
Active Level 6
Galaxy S
Ses yüksekliği güzel, ona sözüm yok. Temiz ses ve bas konusunda çok yetersiz geldi bana, ekolayzer yapmama rağmen.