cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 vs Buds 2 pro vs JBL Wave Team

(Topic created on: 02-27-2024 10:17 PM)
217 Views
K-a-a-N
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar ses yüksekliği farkı var mı varsa ciddi bir **bleep** mı ? Şuan xaomi kulaklık kullanıyorum ama desibelinden memnun değilim. Jbl vawe team ve bu 2 sqmsung kulaklık arasında kaldım
8 Comments
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
JBL Wave Buds var bende. Samsung cihazlarda Galaxy Buds kullanmak daha mantıklı olur ses seviyesinin dışında.
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Dengeli ses seviyorum aslında. Extra güçlü basslar rahatsız eder beni
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
Buds 2 kullanıcısıyım bugün arkadaşımın jbl flex tune kulaklığı elime geçti buds2 nin ses kalitesinin ne kadar ortalama olduğu bir kez daha yüzüme vurdu ozellikle bass seviyorsanız baska kulaklıklara yönelin. kulaklığın tek olayı üzerindeki samsung yazısı sağlamdır kalitelidir telefonda konuşur youtube instagramda dolaşırken takarsınız okey ama bu muzik dinleme kulaklığınız olmasin asla. Bu fiyat aralığında çok daha iyi kulaklıklar var. Samsung cihaza samsung kulaklık kandırmacasına da inanmayın 3 cihazda kullanıyorum biri Apple ipad biri monster laptop biri s23 üçünde de aynı performansı veriyor **bleep** yok
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
Vardır eminim ama ben 4000tl verip sonra pişman olmayı göze alamadım ne çıkacağı bilinmez her kulaklığını ses rengi bana uymuyor
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Ben dengeli ses seviyorum ve stereo sound seviyorum. Aklımda buds 2 vardı. Bunları karşılamıyor mu?
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
Dinlediğin müziğe de bağlı tabi dengeli seviyorsan al geç kaliteli üründür ama jbl nin basslarına aşık oldum bugün 😄 bilsem onu alırdım
0 Likes
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Hangi modeldi jblin ?
0 Likes
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Fiyatı çok yüksek buds 2 için ne düşünüyorsun?
0 Likes