cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby

(Topic created on: 2 weeks ago)
46 Views
OMRYZC
Active Level 7
Options
Galaxy S

Ne zaman bixby türkçe desteği gelirse bende o zaman tekrar samsung kullanacağım uzun bir süre iphone eko sistemine geçiş yapıyorum sizlere sabır dilerim çok çektim samsung cihazlardan telefonundan buz dolabına kadar anam ağladı servislerde.

8 Comments
VedatA545G
Expert Level 3
Galaxy S
İphone de türkçe dil desteği var ama samsung bixby türkçe dil desteği ne zaman gelir bilemeyiz
JR_StaR
Active Level 4
Galaxy S
iPhone ilk önce yapay zekasına Türkçe dil getirsin pardon ingilizce dışında bir dil getirsin ondan sonrasına bakarız.
VedatA545G
Expert Level 3
Galaxy S
İphone yapay zeka türkçe dil desteği getirmek zorunda mı? Zaten siri de türkçe dil desteği var gerek var mı?
JR_StaR
Active Level 4
Galaxy S
Var tabiki hocam mesela biz bunca zaman boşuna mı Galaxy AI ın Türkçe dil almasını bekledik ?
JR_StaR
Active Level 4
Galaxy S
Apple intelligence ingilizce dilin dışında destek vermiyor insanlar nasıl kullanacak yapay zekayı ?
Galaxy S
Yapay zeka zaten ücretli olacak çok gerekli birsey değil zaten google da yıllardır var
EmreGRL
Active Level 4
Galaxy S
Hocam bixby yerine geminiyi kullanabilirsin
Galaxy S
En iyisi yaparsın samsungun birsey yapacağı yok ben yıllardır Apple kullanıyorum siri Türkçe olduğu halde pek kullanmıyorum yapay zekada öyle s24 satılsın diye yapılan strateji sonra yazılımla s23 vermeside çok manidar samsung önce verdiği yazılımı düzeltsin